Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από τον Ηλία Γουρδούκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους που πίστεψαν ότι οι θέσεις της Νησιωτικής Ανατροπής αποτελούν μια εναλλακτική λύση στο υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, που μας κυβερνά αδιάλειπτα τις τελευταίες δεκαετίες και ευθύνεται για τη δεινή θέση που βρισκόμαστε σήμερα.
Χαιρετίζω τους πολίτες που τόλμησαν να συμπορευτούν μαζί μας σ’ αυτό το ωραίο ταξίδι ανατροπής μιας πολιτικής που μας πληγώνει και μας καταδικάζει στην εξαθλίωση.

Γνωρίζω ότι στους 1410 συμπολίτες που ψήφισαν τη Νησιωτική Ανατροπή συμπεριλαμβάνονται: 

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες που βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία.

Πολίτες, που στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Νησιωτικής Ανατροπής, ήθελαν να εκφράσουν την οργή, που, ως βιωμένη εμπειρία, προκαλεί η εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική.

Φίλοι που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους ως Πρόσωπο.
Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τους παλιούς μαθητές μου, που μου επέστρεψαν, ως αντίδωρο, μέρος της αγάπης που πιστεύω πως τους πρόσφερα τόσα χρόνια στο σχολείο. Τιμώ τη φιλία, τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης, που οικοδομήθηκε αυτά τα χρόνια, όλων, ανεξάρτητα από την επιλογή που έκαναν την Κυριακή της 18ης Μαΐου. Ο σεβασμός του δικαιώματος στην ελεύθερη επιλογή είναι αυτονόητος και απόλυτος.

Το επίδικο ζήτημα σήμερα είναι η υπεράσπιση των λαϊκών τάξεων, η οποία συμβαδίζει με την ανατροπή του τροϊκανο-μνημονιακού μπλοκ δυνάμεων ανεξάρτητα από το περιτύλιγμα που πλασάρεται. Σταθερός στόχος παραμένει η συγκρότηση ενός αυτοκαθοριζόμενου, διεκδικητικού και αγωνιστικού κοινωνικού κινήματος αντίστασης και ανατροπής στα νησιά μας.

Συνεχίζουμε ως παράταξη και ως πρόσωπα να πιστεύουμε στη νησιωτικότητα, τη δημιουργικότητα, την αειφορία, την αλληλεγγύη, την κοινωνική συνοχή και να τα διεκδικούμε. Θέλουμε αυτόνομους και ελεύθερους πολίτες που αναλαμβάνουν την ευθύνη των επιλογών τους παντού και πάντα, άρα και σε κάθε εκλογική διαδικασία. Πιστεύουμε ότι όποιος συνδυασμός και αν επικρατήσει την Κυριακή της 25ης Μαΐου, θα εφαρμόσει παρόμοια πολιτική, θα υπηρετήσει την κυβέρνηση και η όποια διαμάχη τους, εικονική ή πραγματική, αφορά πρωτίστως τη νομή της εξουσίας και την «καρέκλα».
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους της Νησιωτικής Ανατροπής Κ. Γρίσπο και Δ. Ντόλκα για την αρμονική συνεργασία που είχαμε στον πολιτικό αγώνα που δώσαμε μαζί για την ανατροπή πολιτικών μονόπλευρης λιτότητας και παλαιοκομματικών πρακτικών στην Περιφέρειά μας,

Θεωρώ ότι η αντιπαράθεση με τους συνυποψήφιους των άλλων παρατάξεων στην «Περιφερειακή Ενότητα Πάρου – Αντιπάρου», παρέμεινε καθόλη τη διάρκεια του εκλογικού αγώνα σε πολιτικό επίπεδο και αυτό πιστώνεται σε όλους.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους σ’ αυτή την πρώτη μου συμμετοχή σε πολιτικές εκλογές.


Ηλίας Γουρδούκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

με τη «Νησιωτική Ανατροπή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: