Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Αναγέννηση Αντιπάρου» και «Μένουμε Αντίπαρο» πάνε μαζί στις δημοτικές εκλογές

Η ανακοίνωση του συνδυασμού “Μένουμε Αντίπαρο”
«Όλοι εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού «Μένουμε Αντίπαρο», δείξαμε έμπρακτα καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας και συμμετοχής μας στα κοινά, ότι παραμένουμε προσηλωμένοι στις βασικές αρχές και αξίες, οι οποίες μας δημιούργησαν και συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Ο συνδυασμός μας δεν θα συμμετέχει αυτόνομα στις ερχόμενες κρισιμότατες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξακολουθεί ωστόσο να υφίσταται σαν μια ομάδα ανθρώπων – ενεργών πολιτών με συγκεκριμένες αρχές, θέσεις και προβληματισμούς και ως διακριτός συνδυασμός  θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά το πέρας των εκλογών.

Κρίνοντας ότι συμμερίζεται παρόμοιες αξίες και ευαισθησίες, και υπό το κοινό πρίσμα να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του Δήμου και η εν γένει πορεία του, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του συνδυασμού «Αναγέννηση Αντιπάρου» με επικεφαλής τον κ. Φαρούπο Αναστάσιο, καθώς και να καταθέσουμε ιδέες και προτάσεις χρήσιμες τόσο στην κατάρτιση του προεκλογικού του προγράμματος όσο και στο μετεκλογικό σχεδιασμό. Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε και υποψηφίους από το συνδυασμό μας οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του κ.Φαρούπου.


Ελπίζουμε και καλούμε όλους για μια ακόμη φορά σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα. Βοηθήσαμε σ´αυτό στις προηγούμενες εκλογές και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί από όλους τους συμμετέχοντες, υποψηφίους και πολίτες. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί και αναλυτικό δελτίο τύπου με τον απολογισμό των τελευταίων 3μιση ετών,  καθώς και την κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: