Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Στην Αθήνα οι φορείς της Σαντορίνης για το Νοσοκομείο

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έγινε σήμερα η συνάντηση του Μητροπολίτη, του Δημάρχου και εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων της Σαντορίνης με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού οικονομικών κ. Σκέντζο.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο κ. Σκέντζος ανέφερε ότι το υπουργείο υγείας, το οποίο είχε συμφωνήσει το Νοέμβριο για τη λύση της δημιουργίας τοπικής ΑΕΜΥ, απλώς διαβίβασε το αίτημα των φορέων της Σαντορίνης στο υπουργείο οικονομικών, χωρίς καν να αναφέρεται και στη θέση του υπουργού υγείας, όπως ρητά είχε εκφράσει ενώπιον της Συντονιστικής Επιτροπής.
Επίσης ανέφερε ότι εκτός από τα υπουργεία υγείας και οικονομικών, συναρμόδια είναι και τα υπουργεία διοικητικής μεταρρύθμισης και εσωτερικών και κατά συνέπεια θα πρέπει να ενημερωθούν και αυτά. Παράλληλα ζήτησε από την επιτροπή να καταθέσει συγκεκριμένο business plan με τα χρηματοοικονομικά στοιχεία που να αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα του νοσοκομείου
Μετά τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, το μόνο πρακτικό αποτέλεσμα ήταν η δέσμευση του διευθυντή του υπουργού, παρουσία και εκπροσώπου του υπουργείου υγείας, ότι σε 15 περίπου μέρες θα φροντίσει να έχει τις απόψεις και των άλλων συναρμόδιων υπουργείων για το συγκεκριμένο θέμα και θα επακολουθήσει νέα συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: