Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
Του «Συντονιστικού των Συλλογικών Φορέων και Πολιτών Πάρου – Αντιπάρου», που εδρεύει στην Πάρο και εκπροσωπείται νόμιμα.
[Εδώ ονομαστικά οι συλλογικοί φορείς……………………]
Προς
Τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, κ. Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, κατοικο-εδρεύοντα στην Αθήνα (οδός Αριστοτέλους, αριθ. 17).
Κοινοποιούμενη προς:
1.      Το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, (προεδρικό μέγαρο, Βασιλέως Γεωργίου Β΄2)
2.      Το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Αντωνίου Σαμαρά
3.      Τα πολιτικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ
4.      Ευρωπαϊκή Επιτροπή (διά της Αντιπροσωπείας αυτής στην Ελλάδα, Βασιλίσσης Σοφίας 2, 106 74 Αθήνα).
5.      Την Συνήγορο του Πολίτη, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη
6.      Την Εθνική Επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Νεοφύτου Βάμβα
Δυστυχώς, η αποστολή της παρούσας είναι επιβεβλημένη και αναπόφευκτη μετά την ατελέσφορη προσπάθεια των κατοίκων και του «Συντονιστικού των Συλλογικών Φορέων και Πολιτών» να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις ως προς τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, η οποία αποτελεί επείγουσα και υψίστης σημασίας ζήτημα, εφόσον αφορά τον ευαίσθητο τομέα της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Φροντίδας και Περίθαλψης σχετιζόμενη άμεσα με την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών.

Όπως καλώς γνωρίζετε, οι ελλείψεις σε ιατρούς και νοσηλευτές, μετά τη συνταξιοδότηση των δύο παιδιάτρων, του γυναικολόγου, της μαίας και μίας νοσηλεύτριας, είναι μεγάλες με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας με το υπάρχον προσωπικό να αδυνατεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες των κατοίκων που διαμένουν στην Πάρο και στην Αντίπαρο, καθώς και των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών, εφόσον είναι γνωστό ότι τα δύο νησιά είναι σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί και συμβάλλουν σημαντικά στην ελληνική  «τουριστική βιομηχανία», όπως την ονομάζουν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα καλύφθηκαν με επικουρικούς ιατρούς ετήσιας σύμβασης οι θέσεις: α) Μία θέση ειδικότητας Γενικής Ιατρικής. Η σύμβαση έληξε το Φθινόπωρο του 2013 και ανανεώθηκε αρχές Ιανουαρίου 2014, β) οι συμβάσεις του Γυναικολόγου και του Καρδιολόγου έληξαν τέλος Νοεμβρίου και Αρχές Δεκεμβρίου και ακόμη δεν έχουν ανανεωθεί – σύμφωνα με νεώτερη πληροφορία αναμένεται ο διορισμός τους με τριετή σύμβαση και αναμένεται ο διορισμός τους, γ) οι θέσεις των νοσηλευτών/τριών καλύπτονται μερικώς ή σε ικανοποιητικό βαθμό με ετήσιες και τρίμηνες αποσπάσεις - συμβάσεις.
Ειδικότερα, οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σήμερα είναι: Ι. Ιατροί: α) Δύο Παιδίατροι, (δεν έχει Παιδίατρο τα τέσσερα περίπου τελευταία έτη - οργανικές θέσεις δύο), β) Γυναικολόγος (μαιευτήρας) [η σύμβασή του επικουρικού έληξε στις 27 Νοεμβρίου ’13– οργανική θέση μία], γ) Καρδιολόγοι [η σύμβασή ενός επικουρικού έληξε στις 03 Δεκεμβρίου ’13, – οργανικές θέσεις: δύο - Επιμελητής Α΄& Β΄], δ) Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας, από τις 3 οργανικές θέσεις καλύπτεται μόνο η μία. Επίσης, έχει προσληφθεί με ετήσια σύμβαση ένας ιατρός παθολόγος, ε) Ορθοπεδικός, η σύμβαση του επικουρικού λήγει στις 23 Απριλίου 2014, οργανική θέση μία, στ) Ο Γενικός χειρούργος καλύπτει την μοναδική οργανική θέση. Υπάρχουν ακόμη: ένας Ακτινοδιαγνώστης, δύο Οδοντίατροι, ένας μικροβιολόγος, οι οποίοι καλύπτουν αντίστοιχες οργανικές θέσεις.
ΙΙ. Νοσηλευτές/τριες: Νοσηλευτές/τριες, από τις 5 οργανικές θέσεις (δύο Τ.Ε. & 3 Δ.Ε.) είναι καλυμμένες μόνο δύο: μία Τ.Ε. (βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, η οποία λήγει στις 30/04/2014) & μία Δ.Ε. Μία ακόμη είναι αποσπασμένη από το Ιπποκράτειο μέχρι 08/10/2014 [έληξε η απόσπαση δύο νοσηλευτριών στις 13/2/2014 & 02/03/2014 αντίστοιχα]. Οι δύο οργανικές θέσεις μαιευτικής, μία φυσιοθεραπείας και μία επισκεπτών/τριων είναι κενές. Επικουρικό προσωπικό: μία αποσπασμένη μέχρι 16/12/2014 και μία αποσπασμένη για τρεις μήνες (από το Ιπποκράτειο) από 28/01/2014 μέχρι 28/04/2014. υπάρχουν ακόμη μία παρασκευάστρια που καλύπτει την οργανική θέση και 3 ραδιολογίας – ακτινολογίας (1 ΤΕ & 2 ΔΕ) που καλύπτουν τις τρεις οργανικές θέσεις.
ΙΙΙ. Διασώστες του ΕΚΑΒ: από τις δέκα οργανικές θέσεις καλύπτονται μόνο οι πέντε, συν μία που είναι με απόσπαση από το Νοσοκομείο της Σύρου μέχρι τέλος Μαρτίου 2014.
ΙV. Αγροτικοί Ιατροί: από τις 9 θέσεις υπάρχουν μόνο για 6.
Οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου διαπιστώνοντας την αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας και των άλλων αρμόδιων αρχών και βλέποντας τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν οι μεγάλες ελλείψεις σε ιατρούς, νοσηλευτές/τριες και διασώστες του ΕΚΑΒ, το αίσθημα ανασφάλειας που καταλαμβάνει τους κατοίκους και τους πολυάριθμους επισκέπτες (που πλήττει και τον τομέα του τουρισμού), αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν καταρχήν με υπομνήματα και επισκέψεις στο Υπουργείο Υγείας. Όταν είδαν ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και οι άλλες αρμόδιες αρχές όχι μόνο δεν ικανοποιούσαν τα αιτήματα, αλλά δεν δέχθηκαν να συναντήσουν καν τη Δημοτική Αρχή, προχώρησαν σε κινητοποιήσεις πριν από τέσσερα περίπου χρόνια (από το 2011 με συγκέντρωση – διαδήλωση, όπως και το 2012 και το 2013).
Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 το «Συντονιστικό των Συλλογικών Φορέων και Πολιτών» συναντήθηκαν με τον τότε Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο επί μία ώρα, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα έλυνε τα προβλήματα μέχρι τον Απρίλιο του 2013. Την ίδια ημέρα οκτακόσιοι (800) περίπου παριανοί και αντιπαριώτες διαδήλωσαν αγωνιστικά με πορεία από το Υπουργείο Υγείας μέχρι το Σύνταγμα, όπου το «Συντονιστικό» συναντήθηκε με αντιπροσωπείες των Κομμάτων Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, και την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στους οποίους επέδωσε φάκελο όπου υπήρχε έγγραφο με 6500 υπογραφές κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου κάτω από σχετικό κείμενο και άλλο σχετικό υλικό.
Στις 16 Φεβρουαρίου 2014 οργάνωσε Δημοψήφισμα όπου συμμετείχαν 5419 κάτοικοι που διαμένουν στην Πάρο και στην Αντίπαρο - δεν μετείχαν παριανοί και αντιπαριανοί που διαμένουν σε άλλους Δήμους της χώρας. Το ερώτημα που ψηφοδελτίου στο οποίο ο λαός της Πάρου και της Αντιπάρου κλήθηκε να απαντήσει με ΝΑΙ ή ΟΧΙ ήταν:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσια υγεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Καταδικάζουμε την πολιτική που οδηγεί σε αφανισμό τις υποδομές της δημόσιας υγείας στα νησιά μας.
Απεργούμε, Απέχουμε και Νεκρώνουμε τα νησιά μας από κάθε δραστηριότητα στις 26 Φεβρουαρίου 2014.
Δεν υποχωρούμε, δε συμβιβαζόμαστε».
Από τους 5419 που συμμετείχαν και εκφράστηκαν δημοκρατικά και ελεύθερα οι 5364 ψήφισαν ΝΑΙ, 36 ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ υπήρχαν και 2 Λευκά και 17 Άκυρα.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε σε Πάρο και Αντίπαρο Απεργία – Αποχή. Στην Πάρο συμμετείχαν περίπου 2500 Παριανοί που είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση - διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για μισή ώρα στα πλοία της γραμμής.
Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δια του Υπουργού κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας σε σχετική, με το δημοψήφισμα και τις κινητοποιήσεις εξαιτίας των προβλημάτων στον τομέα της υγείας, ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τα επεισόδια θα αυξάνονται. Μετά τις εκλογές τα επεισόδια θα τελειώσουν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην Πάρο τώρα σε σχέση με πριν από δύο μήνες ή πριν ένα χρόνο….». Είναι φανερό ότι με την ανωτέρω δήλωσή του, ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης προσπάθησε να απαξιώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος συνδέοντάς το με προεκλογικές σκοπιμότητες, ενώ γνωρίζει άριστα ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει πριν τέσσερα περίπου χρόνια, δεν οργανώνονται προεκλογικά και μάλιστα από τους δημάρχους αλλά από το «Συντονιστικό των Συλλογικών Φορέων και Πολιτών».
Μετά από όλα αυτά και επειδή ουδόλως φαίνεται να απασχολούν τον Υπουργό Υγείας κ. Σπυρίδωνα -Άδωνι Γεωργιάδη τα ζητήματα που αφορούν στην ελλιπή στελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου και στις ελλείψεις αναλώσιμων υλικών, το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ο κίνδυνος για την υγεία τους:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την αντισυνταγματική ως και εγκληματική – εφόσον κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές – συμπεριφορά και ολιγωρία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των άλλων αρμόδιων αρχών.
Οι ελλείψεις του Κέντρου Υγείας σε ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ θέτουν σε κίνδυνο την υγεία αλλά ακόμη και την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών, διότι εμποδίζει την πρόσβασή τους στην απαραίτητη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Θεωρούμε ότι η πολύχρονη υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου δημιουργεί αντισυνταγματικές συνθήκες ανισότητας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας των κατοίκων Πάρου – Αντιπάρου και καταστρατηγεί την αρχή της αναλογικότητας σε σύγκριση με τα αστικά κέντρα.
Σας ενημερώνουμε ότι με την άρνησή σας να μας προσφέρετε επαρκή και διαρκή Πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη, έχετε παραβιάσει εν γνώσει σας τις κυρωμένες κατ’ άρθρο 28 § 1 του Συντάγματος από την Ελλάδα (αφορά κανόνες Διεθνούς Δικαίου και αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της χώρας στις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωση), άρθρο 4 § 1 & 2 (αφορά ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις), άρθρο 5 § 2 (όλοι όσοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής…), § 5 (καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας…), άρθρο 25 § 3 (κοινωνικό κράτος δικαίου): και β) των άρθρων 11,12,13, 14, Ν 1426/1984 ΦΕΚ Α 32/21-3-1984) [δικαίωμα: για προστασία της υγείας, για κοινωνική ασφάλιση, για κοινωνική και ιατρική περίθαλψη, για απόλαυση των κοινωνικών υπηρεσιών], τελικά του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, ήτοι κανόνες δικαίου που έχουν υπερνομοθετική ισχύ σύμφωνα με το άρθρο 28 § 1 του Ελληνικού γραπτού και αυστηρού Συντάγματος και οι οποίοι κανόνες δικαίου υπερισχύουν-κατισχύουν των κατωτέρας τυπικής ισχύος Νόμων (περί εφαρμοστικών μέτρων των Μνημονίων όπως Ν 4152/2013 κλπ, ΠΔ και Υπουργικών Αποφάσεων και Εγκυκλίων).
Για τους λόγους αυτούς, με την παρούσα:
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας
Εγκαλείστε κ. Υπουργέ διότι:
1) Δεν έχετε δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καλύψετε όλα τα οργανικά κενά που υφίστανται στο Κέντρο Υγείας Πάρου – Αντιπάρου;
2) Δεν καλύψατε άμεσα τις θέσεις παιδιάτρων στο Κ. Υγείας Π – Αντιπάρου, που είναι άμεση προτεραιότητα και επιτακτική ανάγκη; Προς τούτο σας γνωστοποιούμε (αν δεν το γνωρίζετε ήδη) την πρόσφατη έκθεση – κόλαφο για τις επιπτώσεις της λιτότητας στην Δημόσια υγεία της Ελλάδας από καθηγητές της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε αποδείξεις για αυξανόμενο ρυθμό παιδικής θνησιμότητας και επανεμφάνισης μολυσματικών ασθενειών που τις τελευταίες δεκαετίες είχαν καταστεί σπάνιες. Ο καθηγητής Ντέιβιντ Στάκλερ (Dr. David Stuckler), μάλιστα, συγκρίνοντας τις περιπτώσεις Ελλάδας και Ισλανδίας αποδεικνύει ότι «συμφέρει», και σε περίοδο λιτότητας, η βελτίωση της υγείας του πληθυσμού, γιατί βελτιώνει την ποιότητα του εργατικού δυναμικού.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανεπίτρεπτη και αντισυνταγματική στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θέτει σε κίνδυνο κατοίκους και επισκέπτες των νησιών Πάρου και Αντιπάρου και:
Επειδή καταλύεται κάθε έννοια ασφάλειας δικαίου στους πολίτες – φορολογούμενους αλλά και στους επισκέπτες των νησιών Πάρου – Αντιπάρου.
Επειδή δεν δικαιούστε, λόγω των δικών σας πράξεων ή παραλείψεων, για τις οποίες δεν είναι υπαίτιος ο φορολογούμενος πολίτης, να παρατείνετε την ανασφάλεια των κατοίκων και να αγνοήσετε την πραγματική ανικανότητά τους να ανταποκριθούν με δικά τους μέσα στις ανάγκες σε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εκτός του δημοσίου συστήματος υγείας.
Επειδή η ολιγωρία του Υπουργείου σας παραβαίνει θεμελιώδεις και συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές, όπως την αρχή της νομιμότητας, την αρχή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου, την αρχή της αναλογικότητας.
Επειδή οι ενέργειες των οργάνων του Κράτους πρέπει να μην είναι αντίθετες προς τους κανόνες του Συντάγματος, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των νομοθετικών πράξεων και οι ενέργειες της διοίκησης να είναι σύμφωνες ή να βρίσκονται σε αρμονία με τους κανόνες αυτούς.
Επειδή ταυτόχρονα είναι ηθική σας υποχρέωση αλλά και καθήκον σας να αντιληφθείτε τη δυσχερή θέση στην οποία ευρίσκονται οι κάτοικοι Πάρου – Αντιπάρου και οι επισκέπτες των νησιών εξαιτίας των ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας των νησιών
Επειδή παραβλέπετε την ιδιαιτερότητα της νησιωτικής χώρας και δεν μεριμνείτε για την πλήρη και πιστή εφαρμογή όσων προβλέπονται για το καθεστώς της νησιωτικότητας.
Επειδή οι Νόμοι και το Σύνταγμα θα πρέπει να εφαρμόζονται με ίδιο τρόπο για όλους, ώστε να απολαμβάνουν τις καλύτερες ποιοτικά πρωτοβάθμιες ιατρικές φροντίδες, ανεξάρτητα αν διαμένουν στην ηπειρωτική ή νησιωτική Ελλάδα.
Ενεργώντας σύμφωνα με το νόμο και εκπροσωπώντας τους κατοίκους Πάρου – Αντιπάρου σας ΚΑΛΟΥΜΕ, αφού συνεκτιμήσετε τα παραπάνω περιστατικά και αναλογιζόμενος τις συνέπειες για την ασφάλεια και τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως:
α) ανταποκριθείτε αμέσως προχωρώντας, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για στην επίλυση των προαναφερθέντων προβλημάτων,
β) προβείτε αμέσως στη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και σε διασώστες του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τις ανάγκες των δύο νησιών που είναι σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί και που κάθε χρόνο το επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες.
γ) εξασφαλίσετε την αξιοπρέπεια του Προσώπου όσων διαμένουν στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου, γιατί η αξιοπρέπεια δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, ο μόνος ασφαλής δρόμος διεξόδου από τη φτώχεια και παράγοντας καθοριστικής σημασίας για την οικοδόμηση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής,
Διαφορετικά σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι: α) καθίστασθε απόλυτα υπεύθυνος για ό,τι συμβεί σε όσους διαμένουν και σε όσους επισκέπτονται την Πάρο και την Αντίπαρο εξαιτίας των ελλείψεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, σε διασώστες του ΕΚΑΒ, σε εξοπλισμό και αναλώσιμα στο Κέντρο Υγείας Πάρου – Αντιπάρου και της πλημμελούς λειτουργίας του β) ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τις αντιδράσεις των κατοίκων που διαμαρτύρονται εδώ και τέσσερα έτη για την υποστελέχωση και τις άλλες ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου και γ) θα προβούμε, αν χρειαστεί, σε όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου για την προάσπιση και διαφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων των φορολογουμένων κατοίκων Πάρου – Αντιπάρου.

Με επιφύλαξη κάθε εν γένει δικαιώματος και αξιώσεως των κατοίκων και των επισκεπτών των νήσων Πάρου και Αντιπάρου, ατομικά ή συλλογικά αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, κ. Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα (οδός Αριστοτέλους, αριθ. 17), για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενου ταυτόχρονα να ενεργήσει άμεσα σύμφωνα με τα ανωτέρω. Η παρούσα να αντιγραφεί ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως και να σημειωθεί η επικόλληση ενσήμου ΛΕΑΔΠΑ € 4 (;;;) στο πρωτότυπο που απευθύνεται προς τον Υπουργό υγείας (ή) Επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α., αξίας 1,15 Ευρώ.;;;
Πάρος, 17 Μαρτίου 2014

Εδώ οι Συλλογικοί Φορείς, το ονοματεπώνυμο ενός εκπροσώπου και υπογραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: