Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κίνηση Ενεργών Πολιτών-Οικολογία,Συμμετοχή,Αλληλεγγύη

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΛΕΒΑΡΗ :
ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών-Οικολογία,Συμμετοχή,Αλληλεγγύη

καλεί όλους τους Κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου, Έλληνες

και Αλλοδαπούς, καθώς και τους Μαθητές και τις Μαθήτριες των

Λυκείων να πάρουν μέρος στο Δημοψήφισμα για την Υγεία.


• Συμμετέχουμε στο Δημοψήφισμα γιατί Συνεχίζουμε τον Αγώνα για Δωρεάν Δημόσια Υγεία για Όλους, χωρίς όρους και προυποθέσεις

• Συμμετέχουμε στο Δημοψήφισμα γιατί Καταδικάζουμε τις Πολιτικές που Διαλύουν τις Δομές Δημόσιας Υγείας στα Νησιά μας.

• Συμμετέχουμε στο Δημοψήφισμα γιατί μόνο με την Κινητοποίηση, την Απεργία, την Αποχή, το Νέκρωμα κάθε Δραστηριότητας Μπορούμε να Διεκδικήσουμε τα Δίκια μας.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ : ΝΑΙ

• Με τη συμμετοχή και τη ψήφο μας ας δείξουμε σ’ αυτούς που μας Κυβερνούν ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να διαλύσουν το Κέντρο Υγείας της Πάρου.

• Ας τους δείξουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο τις Πολιτικές τους που οδηγούν στη Διάλυση της Πρωτοβάθμιας Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας και το Ξεπούλημα της στα Ιδιωτικά Συμφέροντα.

• Για μας η Στελέχωση του Κέντρου Υγείας και του Τοπικού ΕΚΑΒ με την Κάλυψη των Οργανικών Θέσεων με ΜΌΝΙΜΟΥΣ Γιατρούς και Προσωπικό είναι Μονόδρομος και δεν θα κάνουμε ούτε ένα Βήμα πίσω.

• Για μας δεν Υπάρχει άλλος Δρόμος εκτός από αυτόν του Μαζικού Διεκδικητικού Αγώνα. Είναι πια Καιρός να Πάρουμε την Υπόθεση στα Χέρια μας και χωρίς Πισωγυρίσματα να Διεκδικήσουμε τα Αυτονόητα. Δεν Υπάρχει άλλη Λύση. Στοχευμένος Αγώνας για να Διασώσουμε ότι Μπορεί να Σωθεί. Αν Ολιγορήσουμε και το Δημοψήφισμα δεν έχει Μαζική Συμμετοχή, τότε θα Είμαστε Άξιοι της Μοίρας μας και της Τύχης μας. Τότε οι Ανάλγητοι που μας  Κυβερνούν θα έχουν τα Χέρια τους Ελεύθερα για να Περάσουν Ανενόχλητοι τα Καταστροφικά και Αντιλαΐκά τους Σχέδια.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: