Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το Συντονιστικό για την Υγεία καλεί όλους τους φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη  σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση για την κρατούσα κατάσταση στο Κέντρο Υγείας.
Τρόπος λειτουργίας του Συντονιστικού.
Λήψη οριστικών αποφάσεων για τη μορφή των κινητοποιήσεων.


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να ενημερώσετε και για την καθήλωση του υγειονομικού και αν δεν γνωρίζετε να ζητήσετε επίσημη ενημέρωση από τους αρμοδίους που εν προκειμένου είναι Παριανοί και οχι η Πολιτεία. Μην ξεχνάτε ότι για την αγορά, την λειτουργία, την στέγαση έχουν συνδράμει και αρκετοί απλοί παριανοί και μάλιστα αν δεν κάνω λάθος ο Δήμος πληρώνει και ενοίκιο για το στέγαστρο. Υπάρχει επομένως υποχρέωση να ενημερωθεί κάθε Παριανός για την τύχη του υγειονομικού το οποίο παρουσιάστηκε ως ο σωτήρας στα ζητήματα υγείας των συμπολιτών μας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην Παριανή κοινωνία και να μην την θυμούνται μόνο στις Δημοτικές εκλογές.
ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Να λογοδοτησουν και να πηγαινουμε με το καικι.Αντε τωρα βγαινουν ολοι ενας ενας μολις μυρισε εκλογες! Αντε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!