Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΚΔΕΠΑΠ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


                                                                                                                                                            Πάρος  07-10-2013    

 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ  



Με τις θερμές ευχαριστίες της αντιπροσωπείας δημοσιογράφων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, έκλεισε το διήμερο της παραμονής τους στο νησί μας.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Πάρου και μέλη της Αθλητικής Επιτροπής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο νησί μας με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου.   

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου διεξήχθη ο προγραμματισμένος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Παλαιμάχων της Πάρου και  της ομάδας Επίλεκτων του ΠΣΑΤ. Νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος  ομάδα.

Ευχή όλων μας είναι αυτές οι όμορφες στιγμές να επαναληφθούν στο μέλλον, σύμφωνα και με την έντονη επιθυμία όλων των συμμετεχόντων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ  που ήδη ξεκίνησαν να προβάλλουν τα ζητήματα του νησιού μας και έκαναν  αναφορές τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όσο και στην τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα  της ΕΡΤ. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  στην ίδια εκπομπή θα προβληθούν στιγμιότυπα από την φιλική συνάντηση στην Πάρο.

Ευχαριστούμε θερμά το Ι.Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής για την υποστήριξή του. Την Blue Star Ferries και το ERKYNA Travel, το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Ζευς, το ταξιδιωτικό γραφείο «Holidays Travel», την αλυσίδα καταστημάτων Market In, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, το εστιατόριο «Μουράγιο» στην Αλυκή, την Ταβέρνα «Φλώρα» στις Λεύκες, το παραδοσιακό καφενείο «Κώστος», την εταιρεία Αφοί Αλιπράντη και το κρεοπωλείο «Ντάρας».

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Πάρου και ειδικά στους ιατρούς κ. Βασίλη Χατζηγεωργίου και κ. Βασίλη Παναρίτη, αλλά και στα μέλη της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου κ. Λουκά Σκιαδά, κ. Ιωάννη Κοντό και κ. Τάκη Αποστολόπουλο που όπως πάντα υπήρξε η ψυχή της όλης εκδήλωσης. 

 

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.                                                               

                                                                                                                                                                             Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: