Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ


 «ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»
                                                                
 ΕΚΠ/ΤΡΙΑ: Χριστίνα Ευθυμιάτου          
10 & 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013   ώρα16:00-21:00 
1η μέρα
•    Ταξινόμηση αγροτικών προϊόντων σε σχέση με την τοπική, περιφερειακή, εθνική και διεθνή αγορά -Το καλάθι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
•    Η  "Παλέτα των Κυκλαδίτικων Τυριών" του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
•    Το Ελληνικό πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας
•    Βιολογική παραγωγή και τυποποίηση /Ολοκληρωμένη παραγωγή
•    Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ, ΠΓΕ, Παραδοσιακά, Νησιωτικά, κλπ) _Σήμανση
•    Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα στον τομέα της τυποποίησης
2η μέρα: Τεχνολογικές δυνατότητες και εξελίξεις στην τυποποίηση αγροτικών προϊόντων
Συντήρηση - Συσκευασία τροφίμων (Μέθοδοι & τεχνικές συντήρησης, ενεργές - έξυπνες συσκευασίες)
Ασφάλεια τροφίμων (Κίνδυνοι, Πρόσθετα τροφίμων, Ευρωπαϊκή νομοθεσία, Πρότυπα ποιότητας ISO22000:05/HACCP, ISO9001:08, ISO14001:04)
Αρχές /πιστοποίηση πράσινης μεταποιητικής δραστηριότητας

  Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2281083659

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ –  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Σ ΑΡΧΙΛΟΧΟ  ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: