Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

                                                                                            Πάρος,14/10/2013
                                                                                          Αριθ. Πρωτ.:183/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριοι της Λαϊκής συσπείρωσης,
Σύμφωνα με την εισήγηση, της χθεσινής συνάντησης (13/10)  που πραγματοποιήσατε στο Δήμο, όπου η απουσία  των φορέων και των συλλόγων των νησιών μας, δεν σας επέτρεψε να πάρετε καμιά απολύτως απόφαση.

Και αντί να κάνετε την αυτοκριτική σας, επιτίθεσθε και πάλι στον Απόστολο Αλιπράντη, ο οποίος δεν εκφράζει προσωπικές θέσεις αλλά τη συλλογική έκφραση του Δ.Σ. του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, ο οποίος αγωνίζεται για να αποτραπεί η παραταξιοποίηση του συντονιστικού, που στο τέλος θα το στερήσει από τους συλλόγους που το συγκροτούν.
Εκθέσατε το συντονιστικό στο περιφερειακό συμβούλιο, όταν οι όποιες διαφορές έπρεπε να συζητηθούν στους κόλπους του.

Προχωρήσατε σε μια συνεδρίαση με ελάχιστη συμμετοχή, εκμεταλλευόμενοι τη δήλωση του Δημάρχου ότι θα συμμετέχει  σε όλες τις επιμέρους συναντήσεις μέχρι να συγκληθεί το συντονιστικό από τον κ. Αργουζή.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος , που πρώτος ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις για την υγεία θα αγωνιστεί για την επούλωση των τραυμάτων που εσείς με τις κομματικές σας επιδιώξεις δημιουργήσατε στο μαζικό κίνημα της Πάρου και της Αντιπάρου.
Θα μας βρείτε απέναντι στις όποιες κομματικές σας λογικές που επιχειρούν να καπελώσουν την ελεύθερη έκφραση των συλλόγων.

Θα μας βρείτε αντιμέτωπους στις όποιες προσπάθειές σας,  να μετατρέψετε το συντονιστικό σε κομματικό καφενείο σε βάρος των κινητοποιήσεων που επιβάλλεται να οργανωθούν και να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό. Σας ενημερώνουμε ότι ήδη ένας γιατρός, που έληξε η σύμβασή του έφυγε από την Πάρο.

Οι φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου, που συμμετέχουν στο συντονιστικό ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας και οι αγώνες που είναι διατεθειμένοι, να ξεκινήσουν και πάλι, αυτό το σκοπό επιθυμούν και μόνο να υπηρετήσουν.
Τελειώνοντας, χαιρετίζουμε και πάλι, τις ενωτικές προσπάθειες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της Πάρου και το ενωτικό μήνυμα του Δημάρχου Πάρου.

       Γιατί η Υγεία μας και η Υγεία των παιδιών μας  είναι πάνω απ’όλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: