Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου αντίθετος με πρακτικές της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου εκφράζει τη ριζική του αντίθεση στις πρακτικές της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως αυτές εκδηλώθηκαν με το δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε την παραμονή του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάρο, αλλά και κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού από την εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Λ. Καφαντάρη.

Ο Σύλλογός μας, που αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα στην Πάρο και την Αντίπαρο, που πρωτοστάτησε στους αγώνες του παριανού και του αντιπαριώτικου λαού για την υγεία, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την προϋπόθεση ότι το συντονιστικό θα είναι πράγματι συντονιστικό των φορέων και όχι των παρατάξεων, που συμμετέχουν σ’ αυτό για να προωθούν τις δικές τους κομματικές γραμμές.

Η εισήγηση για την υγεία που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρωτοβουλία των περιφερειακών συμβούλων της Πάρου και της Αντιπάρου μας εκφράζει και είμαστε αντίθετοι με τις προσπάθειες της Λαϊκής Συσπείρωσης να την υποβαθμίσουν.

Η καλύτερη οργάνωση στη λειτουργία του συντονιστικού, όπως άλλωστε έχουμε προτείνει, είναι τελείως απαραίτητη.

Προτείνουμε τη δημιουργία τριμελούς γραμματείας, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι συλλόγων και όχι εκπρόσωποι των παρατάξεων.

Η πρόσκληση από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους και γι’ αυτό δεν θα συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση που προτείνει.

Η παράταξη που με την τακτική της διασπά και διασύρει το συντονιστικό ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεοντολογικά δεν νομιμοποιείται να συγκαλεί το συντονιστικό.


Η τακτική να «καίγεται» ότι δεν ελέγχεται μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους και γι αυτό ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου θα απευθύνει κάλεσμα για την νέα συγκέντρωση του συντονιστικού σε εύλογο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: