Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ

Την  Πέμπτη 24 Οκτώβρη οι Δυνάμεις Καταστολής του Σαμαρά, Αστυνομία, Εισαγγελέας και ΕΟΦ,  έκαναν επιδρομή στο ΜΚΙΕ- Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου. Δικαιολογία, ανώνυμη καταγγελία στην ΓΑΔΑ για «διακίνηση ναρκωτικών».

Εμείς που ξέρουμε πολύ καλά, από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις κλιμακίων γιατρών και των 2 κοινωνικών φορέων στη Πάρο, και το τεράστιο Ανθρωπιστικό Έργο που προσφέρουν, θεωρούμε ότι η «προσχηματική» αυτή επέμβαση, έχει σαν μόνο στόχο το κτύπημα του Κινήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αυτές, και όχι μόνον, υπηρετούν.
 
Η επιχείρηση αυτή βέβαια κατέληξε σε ΦΙΑΣΚΟ, καθώς όπως ήταν φυσικό, δεν βρέθηκε καμιά «διακίνηση» ναρκωτικών. Έμεινε μονάχα η διαπόμπευση των φορέων και η Γκεμπελικής έμπνευσης κινητοποίηση, ενάντια σε όσους αμφισβητούν στη πράξη τη καταστροφική κυβερνητική πολιτική στο τομέα της Υγείας και της Περίθαλψης. 


Καταγγέλλουμε αυτές τις φασιστικής έμπνευσης πραχτικές και συμπαραστεκόμαστε στους Κοινωνικούς Φορείς και το έργο που προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: