Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ: ΤΑ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Μετά τη νέα απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος της δημοτικής υπαλλήλου που εκτελεί την περιήγηση (και όχι ξενάγηση) του παλαιού οικισμού της Παροικιάς, καθίσταται απαραίτητη η λήψη μέτρων από το Δήμο της Πάρου.
Τα συντεχνιακά συμφέροντα που είναι ολοφάνερο ότι δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο, αλλά μόνο για τα δικά τους οφέλη, δεν μπορούν να εμφανίζονται περισσότερο ισχυρά έναντι του Δήμου.
Είναι ζήτημα τιμής για το Δήμο της Πάρου να προστατεύσει πρώτα απ'όλα το κύρος του, να προστατεύσει την υπάλληλο του ώστε να συνεχίσει το έργο των περιηγήσεων, έως την ολοκλήρωσή τους σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα.
Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τη διοίκηση του Δήμου αφού η μοναδική μη περιστασιακή πρωτοβουλία που πήρε έως τώρα για την στήριξη του παλαιού οικισμού της Παροικιάς, τείνει να εξελιχτεί σε θέατρο του παραλόγου.
Η ενδεχόμενη διακοπή των περιηγήσεων ή η επανάληψη παρόμοιων γεγονότων, θα καταγραφούν ως νίκη των συντεχνιακών συμφερόντων έναντι του Δήμου της Πάρου και ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν θα κολάκευε κανέναν.

Άγγελος Πατέλης

Δημοτικός Σύμβουλος Πάρος ΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: