Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013



Τ.Ο.  Πάρου-Αντιπάρου
E-mail: aristeraparos@gmail.com

Πάρος, 19/07/2013
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 Στις 15/07/2013, στο Blog : fileleutheros.net, δημοσιεύτηκε άρθρο, με τον τίτλο :
Όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται :
« 3. Από αυτούς που είδαν φως στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάρου-Αντιπάρου και πήγαν για να γίνουν το ΠΑΣΟΚ του 1981. Ευτυχώς, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ –έχει και τα καλά του- τους πήραν είδηση και τους έδιωξαν με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ! »
Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι , πριν ακόμη από τις τελευταίες Εκλογές που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκτοξεύτηκαν στο 27%, στην Τοπική Οργάνωση της Πάρου, προσχώρησαν νέα μέλη, προερχόμενα και από το ΠΑΣΟΚ, βλέποντας την κατάντια του, και επειδή αντιλήφθηκαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε την μοναδική αριστερή πολιτική δύναμη που μπορούσε να αντιταχθεί στη Μνημονιακή Λαίλαπα της Κυβερνητικής Πολιτικής.
Όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παλιά και νέα, έδωσαν την Μάχη των Εκλογών με τα γνωστά αποτελέσματα που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το δημοσίευμα είναι ανακριβές. Στο Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δεν υπάρχει η διαδικασία της Διαγραφής, και επομένως δεν είναι δυνατόν, ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά, να τους διώξαμε «με τις κλωτσιές», γιατί αυτό απλά δεν προβλέπεται. Αν κάποια μέλη μας, σήμερα διαφοροποιούνται σε τοπικό επίπεδο, είναι προσωπική τους απόφαση και στάση. Μέχρι σήμερα δεν έχει αποχωρήσει κανένα από τα  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου- Αντιπάρου, υποβάλλοντας τη παραίτηση του. Άλλωστε η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων και οργανωμένων τάσεων είναι πια και καταστατικά κατοχυρωμένη. 
Η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου θα συνεχίσει αταλάντευτα την δράση της, ενιαία και σύμφωνα με τις Αποφάσεις του Ιδρυτικού Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες με επιτυχία. 
###

Δεν υπάρχουν σχόλια: