Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Παράπονα από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου στην προσπάθεια του να τονώσει την αγορά της Πάρου και παράλληλα να προβάλει το νησί στους επισκέπτες, διοργανώνει και φέτος το 2ο Εμπορικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ, το 15 Αύγουστο, σε Παροικία και στις 23 στη Νάουσα.
Πιστεύοντας ότι έτσι θα δημιουργήσουμε γιορτινό κλίμα, αλλά και προγραμματίζοντας παράλληλες εκδηλώσεις όπου θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι διαθέσαμε πολύ χρόνο από τις καθημερινές μας ασχολίες, για την επιτυχία του.
Διαπιστώσαμε με έκπληξη όμως, ότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με εκπροσώπους συγκεκριμένων δημοτικών συνδυασμών, με διάθεση να απομονώσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για δικούς τους λόγους και τη πραγματοποίηση τους, ενώ μας δυσαρέστησε και η στάση της πρόεδρου της ΚΔΕΠΑΠ κ. Άννας Κάγκανη να αρνηθεί για δεύτερη φορά ,χωρίς να το αιτιολογήσει , να στηρίξει με την ψήφο της, ενέργειες της μεγαλύτερης τάξης του νησιού.
Καλό θα ήταν βέβαια να απαντήσει σε κάθε έμπορο τι έκανε μέχρι σήμερα για αυτούς που πάντα τη στηρίζουν, όταν ζητά υποστήριξη με προϊόντα σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί.
Τα προϊόντα που παρέχουμε στις δραστηριότητες της ΚΔΕΠΑΠ, δε μας τα χαρίζουν, τα αγοράζουμε!
Αν πάλι το βάρος της θέσης της είναι μεγάλο ας την αφήσει σε κάποιο, που το αντέχει.
                                                     Με ιδιαίτερη τιμή
                              για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
Αλοπράντης Απόστολος                                                                                         Κρητικός Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: