Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ο «δημοσιογράφος» του Γκαίμπελς και άλλων φωτογραφιών ξαναχτύπησε

Αυτή τη φορά ασχολείται με το Μαραντόνα και το Μέσι για να μας πει ότι είμαστε παλαιάς κοπής, όπως ο Μαραντόνα,  ενώ τώρα μεσουρανεί ο Μέσι. Μεγάλη μας τιμή να μας συγκρίνει με τον  Μαραντόνα. ( Το αυτογκόλ που έβαλε, το κατάλαβε;)
Γιατί δεν μας λέει όμως ποιος είναι ο Μέσι της πολιτικής ζωής της Πάρου, να τον γνωρίσουμε και εμείς και να τον αξιολογήσουμε; Ποιο είναι το καινούργιο αστέρι της πολιτικής της Πάρου, που ανέτειλε και δεν το βλέπουμε;  
Οργιάζει η φαντασία του ανθρώπου. Πετάει κουβέντες στον αέρα, για να ψάχνουν και να ψάχνονται οι αφελείς. Λόγια χωρίς περιεχόμενο και κάποιες φορές βρώμικα, όταν αφήνει  υπονοούμενα  για τοπικό site χωρίς να διαθέτει κανένα στοιχείο ή όταν λασπολογεί σε βάρος παριανού δημοσιογράφου και δεν δημοσιεύει την απαντητική του επιστολή.
Αρκετοί μας συνέστησαν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Διαφωνούμε. Δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της Πάρου.
Και επειδή δεν υπήρξαμε πολιτικά νεκροί για να αναστηθούμε, όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος της παραπληροφόρησης, επειδή η πολιτική μας δραστηριότητα δεν έχει μόνο αναφορά στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν και μάλιστα στα ζητήματα της προστασίας της υγείας των παριανών, έχουμε χρέος αυτούς τους τύπους να μην τους προσπερνάμε αδιάφορα.  Αποτελούν πολιτική συμφορά για τον τόπο μας.
Πάροικος
Υ.Γ. 1. Τους νεκρούς της πολιτικής να τους αναζητήσει σε άλλους χώρους. Θυμιατό διαθέτει, αλλά και μπόλικο λιβάνι για ένα τρισάγιο.
Υ.Γ. 2. Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Λιγόλογη και ουσιαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: