Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε»

Απαντώντας στις 3/7/2013 σε ερώτηση των βουλευτών Μανώλη Γλέζου και Νίκου Συρμαλένιου για το Κέντρο Υγείας Πάρου, που κατατέθηκε στη Βουλή στις 24/5/2013, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αφού αναφέρει μια σειρά από νόμους που διέπουν τους διορισμούς γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ, καταλήγει και στο δια ταύτα:
1.       Για τις 2 κενές θέσεις αγροτικών γιατρών έχει γίνει προκήρυξη στις 10-6-2013.
2.       Για τη θερινή περίοδο (1 Ιουλίου-30 Σεπτεμβρίου) το ΕΚΑΒ προγραμματίζει την ενίσχυση της Πάρου με εθελοντική μετακίνηση υπαλλήλων, διασφαλίζοντάς τους διαμονή και σίτιση σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
3.       Για το Κέντρο Υγείας Πάρου προσλαμβάνονται 2 νοσηλεύτριες για χρονική διάρκεια 12 μηνών, μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και
4.        Για το υγειονομικό αεροσκάφος του «Βενιζέλειου Ιδρύματος Πάρου» (καλά διαβάσατε), μας γνωρίζει ότι στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας δεν υφίσταται σχετικό αίτημα για τη χρηματοδότησή του ή την παραχώρησή του στο ΕΚΑΒ. Τυχόν αίτημα θα συνεκτιμηθεί τόσο από το υπουργείο Υγείας, όσο και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Προφανώς το Συντονιστικό για την Υγεία  το περιμένει πολλή δουλειά, αφού το επιτελείο του Υπουργού  έχει άγνοια για τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Υγείας της Πάρου.
Κουβέντα για τον παιδίατρο, που ήταν από τα βασικά ζητήματα που έθετε η ερώτηση των βουλευτών, άγνοια για τις ενέργειες που έγιναν από το «Βελέντζειο», που του άλλαξε και το όνομα , για το υγειονομικό αεροπλάνο,  για το ΕΚΑΒ θα μας στείλει προσωπικό με την προϋπόθεση ότι θα το ταΐζουμε και θα το κοιμίζουμε και αυτό( το προσωπικό) θα παραμείνει  μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου( μετά οι ιθαγενείς της Πάρου δεν χρειάζονται το ΕΚΑΒ) και βέβαια για το νοσηλευτικό προσωπικό «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».
Έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντοτε στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει νέος υπουργός, πετά την δουλειά του προηγούμενου στα σκουπίδια. Αθάνατη Ελλάδα.
Πάροικος
Ιδού και η φωτοτυπία της απάντησης του Υπουργού:


Δεν υπάρχουν σχόλια: