Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΟ «STYLE» ΓΙΑ ΠΑΡΟ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ

Τρία ελληνικά νησιά την Μύκονο, τη Μήλο και την Πάρο συγκαταλέγει ανάμεσα στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παραλίες το ηλεκτρονικό περιοδικό style.it που ανήκει στη Vogue και το Vanity Fair της Ιταλίας, το οποίο αποθεώνει την ομορφιά των ελληνικών νησιών.
Η αξιολόγηση, έγινε από τους ταξιωδιωτικούς συντάκτες του νησιού, η οποία εκτός από τα τρία ελληνικά νησιά περιλαμβάνει και την Σαρδηνία, την Κύπρο, το Λανζαρότε, το Κάπρι, τη Μαλτα, την Κορσική, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Σικελία και το Πόρτορόσε.
Για την Μήλο, την οποία αναφέρει «το νησί της Αφροδίτης», το περιοδικό εκθειάζει «τις διαφορετικές της παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά που αξίζει να τις δοκιμάσει όλες ο επισκέπτης».
Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει το «λευκό νησί όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σταρ» και αναφέρει ότι η «νυχτερινή ζωή είναι η πιο πολυσύχναστη στη Μεσόγειο».
Τέλος για την Πάρο αναφέρει ότι «θα εκτιμήσουν τις παραλίες της σε συνδυασμό με την ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ».


Πηγή: Τρία ελληνικά νησιά στους 12 καλύτερους προορισμούς του κόσμου κατά τη Vogue | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110002#ixzz2VyOBhmYc

Δεν υπάρχουν σχόλια: