Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Οι θέσεις του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς» Νίκου Τριαντάφυλλου προς τους φορείς για την Υγεία

Άσπρο Χωριό 3 Ιουνίου 2013
Προς τους φορείς της Πάρου- Αντιπάρου για την Υγεία
Σας ενημερώνω ότι μια ξαφνική αδιαθεσία δεν θα μου επιτρέψει να παραστώ το απόγευμα της Δευτέρας στη συνάντηση των φορέων για το Κέντρο Υγείας.
Θέλω όμως να επισημάνω τα εξής:
1.       Χρονοβόρες ομιλίες και απόψεις, δίχως ουσιαστικές προτάσεις, μόνο και μόνο για να προβάλλονται κάποιοι, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα θα κουράσουν και θα αποδυναμώσουν το όργανο με αποτέλεσμα τη διάλυσή του.(Άλλο που δεν θα θέλουν οι αρμόδιοι).
2.       Κομματικές τοποθετήσεις για να διαφημίζονται παρατάξεις, ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα πρέπει να σταματήσουν. Τα χάλια των πολιτικών και των κομμάτων τα είδαμε και τα βιώνουμε πλέον στο πετσί μας.
3.       Θα επιμείνω στην πρόταση μομφής κατά των πολιτικών προσώπων που παραθερίζουν στο νησί μας με οποιονδήποτε (όχι όμως με άσεμνο) τρόπο. Ας τους δείξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί μας, αν δεν πιέσουν κι αυτοί τις καταστάσεις, και ας τους αναγκάσουμε να βοηθήσουν προς πάσαν κατεύθυνση. Δυστυχώς ακόμη πολλοί φορείς στέλνουν προσκλήσεις και προσκαλούν  τέτοια πρόσωπα σε εκδηλώσεις στο νησί μας για φαμφάρες και προβολή. Πρέπει να καταλάβουν ότι πρώτα θα πρέπει να δώσουν λύσεις και μετά θα τους ξαναδεχτούμε στην κοινωνία μας.
4.       Είμαι αντίθετος σε τυχόν αποκλεισμό του λιμανιού εν όψει τουριστικής περιόδου. Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι η κατακραυγή όσων ασχολούνται με τον τουρισμό και είναι σχεδόν όλη η παριανή κοινωνία. Όσον αφορά τον αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. για τις πληρωμές, αυτές πλέον γίνονται στην πλειοψηφία τους μέσω κωδικών από άλλες υπηρεσίες. Επίσης αυτό που θα καταφέρουμε θα είναι η επιβολή προστίμων λόγω εκπρόθεσμων πληρωμών, άλλο που δεν θέλει και το κράτος για να εισπράττει περισσότερα από τους πολίτες.
5.       Τέλος η ενότητα και η συλλογική προσπάθεια θα επιφέρουν θετικό αποτέλεσμα. Το αντίθετο δεν θα το σχολιάσω.
Στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.
Με εκτίμηση Νίκος Τριαντάφυλλος
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς» Άσπρου Χωριού

Δεν υπάρχουν σχόλια: