Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Έντονο ρωσικό ενδιαφέρον για την κτηματαγορά της Κρήτης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου το «Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων» που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Χανίων και το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με κεντρικούς ομιλητές, την Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μεσιτικών Γραφείων κ. Lupashko, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μεσιτικών Γραφείων Αγ. Πετρούπολης κ. Vinogradov και τον Πρόεδρο του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστο Δήμα.

«Το προφίλ του Ρώσου αγοραστή» και τα «Πρακτικά θέματα απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα» τα θέματα που έθιξαν οι Ρώσοι ομιλητές στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων, δεκάδες μεσίτες τόσο από τα Χανιά όσο και από την υπόλοιπη Κρήτη, ενώ την ημερίδα πλαισίωσε και εικοσαμελής ομάδα Ρώσων που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το Real Estate.

Όπως τονίστηκε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ρωσική πλευρά για απόκτηση κατοικίας στην Ελλάδα αφού η Ελλάδα τους αρέσει, τόσο για τον πολιτισμό και την ιστορία που την διδάσκονται από τα σχολικά τους χρόνια, όσο και για το κλίμα, την εξαιρετική φιλοξενία των ανθρώπων της και την Ελληνική διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: