Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος
 
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των στενών συνεργατών του, οι οποίοι γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό του, φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Η περιπέτεια της υγείας του πρώην σταρ της μικρής οθόνης άρχισε χθες το πρωί, την ώρα που έβγαινε από το δημαρχιακό μέγαρο. Τίποτα δεν προμήνυε το επεισόδιο, αφού ο ίδιος όλο το πρωινό αισθανόταν πολύ καλά και ήταν αρκετά ευδιάθετος. Μάλιστα, περίπου μία ώρα πριν είχε παραβρεθεί στο κτίριο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης, στη Λαμία, όπου γινόταν η δημοπρασία για το έργο της αποχέτευσης της Στυλίδας και ήταν αρκετά ικανοποιημένος, γι’ αυτό έκανε και σχετικές δηλώσεις στα τοπικά κανάλια.

«Μας τρόμαξε όλους πολύ», είπε στην «Espresso» στενός συνεργάτης του, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό που ανησύχησε όλους όσοι εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν μαζί του: «Ο δήμαρχος δεν ήταν καθόλου αγχωμένος, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω. Αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το έργο της αποχέτευσης που επιτέλους ξεκινάει και τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα ακολουθούσε. Η συνάντηση στη ΔΕΥΑΛ, στη Λαμία, έγινε στις 10.00 το πρωί. Οταν τελείωσε, επέστρεψε στο δημαρχείο στη Στυλίδα. Κάποια στιγμή, γύρω στις 11.30, βγαίνοντας από αυτό αισθάνθηκε ξαφνικά έντονους πόνους στο στήθος και στην κοιλιά και πριν καλά-καλά προλάβουμε να τον ρωτήσουμε τι του συμβαίνει, λιποθύμησε. Φοβηθήκαμε όλοι πολύ, γιατί γνωρίζουμε ότι έχει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του. Χωρίς καθυστέρηση καλέσαμε ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις».

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Απόστολου Γκλέτσου, ο δήμαρχος έχει μόνιμη κολπική μαρμαρυγή και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή εδώ και χρόνια, γι’ αυτό όλοι τρομοκρατήθηκαν όταν τον είδαν να πέφτει κάτω κρατώντας το στήθος του: «Οι γιατροί τού έκαναν αμέσως εισαγωγή προκειμένου να τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν τι προκάλεσε το επεισόδιο στον κύριο δήμαρχο». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόστολος Γκλέτσος εκείνο το πρωί δεν πήρε ένα από τα χάπια που του έχουν χορηγηθεί για την καρδιά, κάτι που είχε αποτέλεσμα την έντονη αδιαθεσία του.

Παρ’ όλα αυτά, ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Αντώνης Αντωνούλας που τον εξέτασε εμφανίστηκε αρκετά καθησυχαστικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ο κ. Γκλέτσος εισήχθη κανονικά και νοσηλεύεται στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου για τη διενέργεια σειράς εξετάσεων.

Συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τον δήμαρχο της Στυλίδας, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Στο νοσοκομείο νέοι και ηλικιωμένοι, ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους τον πλησίασαν για να του ευχηθούν περαστικά, ενώ κάποιοι ρωτούσαν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για την πορεία της υγείας του. Ο ίδιος τούς χαμογέλασε και τους ευχαρίστησε για τον ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό του και τους υποσχέθηκε πως σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: