Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Νίκος Νικολόπουλος: Οραματίζεται ένα νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ

Νίκος Νικολόπουλος: Οραματίζεται ένα νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ
 
Πρωτοβουλία για την αναγέννηση και ανασυγκρότηση της ελληνικής Κεντροδεξιάς αναμένεται να εξαγγείλει σήμερα, Τετάρτη, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στελεχών του πολιτικού του γραφείου και πολιτικών φίλων σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Όπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση, αυτοσκοπός της δεν είναι η δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα, αλλά η «επαναφορά συνείδησης» της ελληνικής Κεντροδεξιάς, η οποία ιστορικά είπε τα μεγάλα «ναι» και τα μεγάλα «όχι» προς το συμφέρον του τόπου.

«Οραματίζομαι ένα νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ όλων όσοι πιστεύουν στο κεντρικό όραμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού και όχι νέα χαλιφάτα» προσθέτει.

Ο κ. Νικολόπουλος εξαπολύει, για άλλη μία φορά, πυρά κατά της ηγεσίας της ΝΔ, κάνοντας λόγο για αποδεδειγμένη πλέον υπαναχώρηση της ηγεσίας του κόμματος έναντι των προεκλογικών δεσμεύσεων για επαναδιαπραγμάτευση των μνημονιακών όρων και τη μη λήψη περαιτέρω υφεσιακών μέτρων και μέτρων λιτότητας εις βάρος του λαού, που ακυρώνει τις προσπάθειες όλων των στελεχών της παράταξης για τη δημιουργία ενός προγράμματος ελπίδας και ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με αξιοπρέπεια για τον ελληνικό λαό και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη μεγάλη πατριωτική παράταξη της ελληνικής Κεντροδεξιάς σε εκλογική συρρίκνωση και σε ιδεολογικό «αφοπλισμό».

«Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει τη μεγάλη λαϊκή παράταξη σε μαγαζάκι, ούτε να ακολουθήσει τη μοίρα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ» προσθέτει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: