Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πέτυχε το 1ο Εμπορικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην Παροικία και στην Νάουσα.

Ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου
 
«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εμπορικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην Παροικία και στην Νάουσα.
Η επιτυχία του Φεστιβάλ επιβεβαίωσε την ορθότητα της απόφασης - πρότασης του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου προς το Δημοτικό Συμβούλιο και δικαίωσε την απόφαση του Δημάρχου και όσων Δημοτικών Συμβούλων ψήφισαν υπέρ της πραγματοποίησης του.
Η αναβαθμισμένη παρουσία των περιπτέρων των εκθετών, η συμμετοχή μόνο Παριανών επαγγελματιών και η ύπαρξη παιχνιδιών Λούνα Παρκ που έδωσαν μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδιά είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδιορίζουν την μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ.
Η καθιέρωση του Εμπορικού - Πολιτιστικού Φεστιβάλ είναι πλέον γεγονός. Κάθε χρόνο θα βελτιώνεται έτσι ώστε η βοήθεια των Παριανών επαγγελματιών να είναι ουσιαστική, μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι βιώνουμε την ανασφάλεια της οικονομικής ασφυξίας.
Η προσπάθεια που έκαναν, ευτυχώς πολλοί λίγοι εκλεγμένοι «άρχοντες», για να ακυρώσουν την διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ έπεσε στο κενό. Τα κίνητρα των ολίγων δημοτικών συμβούλων είχαν το στοιχείο της ιδιοτέλειας και της αντιπαλότητας προς τους Παριανούς επαγγελματίες.
Η υποστήριξη επαγγελματιών ξένων από την Παριανή αγορά που κάθε χρόνο φυγάδευαν χιλιάδες ευρώ από τα πορτοφόλια των Παριανών ή η υποστήριξη ξένων εμπόρων επειδή έχουν σχέση με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Αττικής καταδικάστηκε από όλους τους συμπατριώτες μας με την έμπρακτη υποστήριξη του Φεστιβάλ.
Επειδή όλοι γνωριζόμαστε σ' αυτό τον τόπο, αυτούς τους ολίγους, τους παραδίδουμε στην κρίση όλων των Παριανών που μας έδωσαν συγχαρητήρια για την πολύ καλή αυτή πρωτοβουλία μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία του 1ου Εμπορικού και Πολιτιστικού Φεστιβάλ».
Τέλος, ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, ευχαριστεί δημόσια τα Παριανά ΜΜΕ (ηλεκτρονικά και έντυπα) για τη στήριξή τους, καθώς και τους ευγενικούς τους χορηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: