Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Για την καταπολεμηση του παραεμποριου στα Νησιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥ

Το Λιμεναρχείο και η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή είναι πλέον Υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση της μάστιγας του Παραεμπορίου στα νησιά μας.

Ο αρμόδιος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.Κωστής Μουσουρούλης σε σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων ξεκαθάρισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί το παραεμπόριο με εντατικούς ελέγχους σε 24ωρη βάση στα λιμάνια και τα νησιά.
Είχε προηγηθεί σύσκεψη του Υπουργού με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Όμορων Νομών Αττικής & Ν.Αιγαίου, έπειτα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Ναυσιπλοΐας, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ, του Ειδικού Γραμματέα Εποπτείας της Αγοράς, του Προϊσταμένου Τελωνειακών Ελέγχων του ΣΔΟΕ, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΟΛΠ κλπ., όπου όλοι επισήμαιναν την καταστροφική συνέπεια για τις αγορές μας ,ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης.Τους συλλόγους των Κυκλάδων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας κ.Απόστολος Αλιπράντης.
Ευχαριστούμε δημόσια τον κ.Υπουργό γιατί τόλμησε και με την απόφαση του ξεκαθάρισε ένα ζήτημα που μας απασχολούσε πολλά χρόνια και κανένας δεν είχε θελήσει να το αντιμετωπίσει.
Ευελπιστούμε ότι πλέον οι Τοπικές Αρμόδιες Αρχές σε συνεργασία με τους Δήμους θα «καθαρίσουν» τα νησιά μας από τους παράνομους εισβολείς.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές όταν εντοπίζουν παράνομο πλανόδιο εμπόριο.
Συνημμένα το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.


Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου


Ο ΠρόεδροςΟ Γ.Γραμματέας
Αλιπράντης Απόστολος
Νίκος Ραγκούσης-Λαουτάρης


Σχετικοί Σύνδεσμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: