Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ



Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση για πραγματοποίηση εμπορικού - πολιτιστικού φεστιβάλ στην Παροικία και Νάουσα την 15η Αυγούστου και Εννιάμερα της Παναγίας 2012.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εκατονταπυλιανής στις 15 Αυγούστου 2012.

ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και απόφαση επί προτάσεων για την αναβάθμιση και προβολή της παλαιάς Αγοράς και του Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2011 Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών έργου «Αποκατάσταση και αναπαλαίωση ανεμόμυλων Αγ. Άννας και Δημαρχείου Πάρου».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στη γέφυρα Νάουσας.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Διαμόρφωση δρόμου στο Πίσω Λιβάδι.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Συντήρηση και βελτίωση τάπητα οδοστρωμάτων Δ.Δ. Παροικίας - Αγκαιριάς.

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση για αποδοχή χρηματοδότησης του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ από τους Κ.Α.Π έτους 2011 για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας εργοστασίου αφαλάτωσης Ν. 2503/97 και αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ10ο: Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής και άρση δέσμευσης φορολογικής ενημερότητας της Μιχαηλίδου Μαρία - Περράκης Κων/νος Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 11ο: Διαγραφή τελών και προστίμων βεβαιωμένων ακαθαρίστων εσόδων και τελών διαμονής παρεπιδημούντων ετών 2006-2007.

ΘΕΜΑ 12ο: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών (παρ. 1 άρθρο 26 του Ν318/69).

ΘΕΜΑ 13ο: Αίτημα Γκιολάρη Νικολάου για κοπή δέντρου στη Δ.Κ. Νάουσας.

ΘΕΜΑ 14ο: Αίτημα Βάγιας Ειρήνης για κοπή δέντρου στην Αλυκή.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς των Άννας Ραφαηλίδου και Ευστρατίου Χριστόφορου προς την Τ.Κ. Αρχιλόχου Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση φιλοξενίας και παράθεσης γεύματος σε δημοσιογραφική ομάδα Ρώσων, και δέσμευση και ψήφιση διάθεση πίστωσης

ΘΕΜΑ 17ο: Δέσμευση και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Πάρου έτους 2012.

ΘΕΜΑ 18ο: Αναμόρφωση εσόδων - εξόδων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης και διαμονής των Δημάρχου Πάρου, Αντιδημάρχου Πάρου και Κουζούμη Ιωάννη στη Σύρο για συνάντηση - σύσκεψη με Αντιπεριφερειάρχη κ. Πουσσαίο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΘΕΜΑ 20ο: Αίτημα - διαμαρτυρία Εκπολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου «Οι Κολυμπήθρες» Νάουσας Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: