Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γρίφος το πως κατέληξε χτυπημένη η 15χρονη στην Πάρο-Ερευνούν τις κλήσεις της

Τον γρίφο για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, όπου βρέθηκε, άγρια χτυπημένη η 15χρονη κοπέλα, προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί, ερευνώντας τις κλήσεις που δέχτηκε και που έκανε η νεαρή από το απόγευμα ως τις εννιά το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας.
Εν τω μεταξύ, άνθρωποι του εγκληματολογικού της Σύρου βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 15χρονη προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, καθώς δεν κατέστη δυνατό ο ιατροδικαστής να προσδιορίσει αν η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού ή όχι, χτυπήθηκε βάναυσα από αγνώστους ή έπεσε μόνη της στα βράχια και τραυματίστηκε.
Οπως δήλωσε στο protothema.gr αξιωματικός της Αστυνομίας, «η πρώτη εικόνα δίνει την εντύπωση της άγριας επίθεσης καθώς το κορίτσι βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό της και με μώλωπες σε όλο της το κορμί. Όμως, το σημείο όπου βρέθηκε και τα βράχια δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο του ατυχήματος».
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εκδορές στο λαιμό της, δεν αποτελούν προϊόν βίαιων κινήσεων, αλλά προέρχονται από τα κορδόνια του μαγιό της.
Εν τω μεταξύ η κατάσταση της υγείας της, μετά και τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Αυτό που απεύχονται τώρα οι γιατροί είναι η κοπέλα να μην έχει υποστεί μη αναστρέψιμες βλάβες η 15χρονη, διάγνωση ωστόσο που δεν μπορεί να γίνει προτού αποσωληνωθεί η ασθενής.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Κυριακής η μητέρα της κοπέλας, μαζί με την οποία βρίσκονταν για διακοπές στον νησί, έχασε τα ίχνη της, ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η 15χρονη εντοπίστηκε μετά από έρευνες μιάμισης ώρας σε κωματώδη κατάσταση στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου, φορώντας μόνο το πάνω μέρος του μαγιό της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Πάρου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με Super Puma διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: