Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Economy class θα ταξιδέψουν οι υπουργοί στις Βρυξέλλες

Economy class θα ταξιδέψουν οι υπουργοί στις ΒρυξέλλεςΠολυτέλεια τέλος! Σε οικονομική θέση θα ταξιδέψουν για Βρυξέλλες οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιώργος Ζανιάς, Κωστής Χατζηδάκης και Χρήστος Σταϊκούρας, δηλαδή οι υπουργοί που θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 28 και 29 Ιουνίου.
Η προγραμματισμένη πτήση είναι την Τετάρτη και ο Κάρολος Παπούλιας και οι υπουργοί με τους συνεργάτες τους θα ταξιδέψουν στην θέση «economy». H κίνηση αυτή είναι αφενός συμβολική και αφετέρου για καθαρά οικονομικούς λόγους. Την απόφαση έλαβε η κυβέρνηση και η Προεδρία της Δημοκρατίας.
Τα κυβερνητικά τζετ και οι vip πτήσεις αποτελούν πολυτέλεια του παρελθόντος και οι υπουργοί θα προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες θα παρευρεθεί και ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς εφόσον κρίθηκε αναγκαίο. Ο λόγο είναι προφανής εφόσον ο νέος υπουργός Οικονομικών χρειάζεται κάποιες ημέρες για να ενημερωθεί για τα θέματα του χαρτοφυλακίου του. Επιπλέον η ορκωμοσία του Γιάννη Στουρνάρα προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα.
Εντωμεταξύ ο Κάρολος Παπούλιας έχει συνεχείς συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη που θα ταξιδέψουν τις Βρυξέλλες για να υπάρχει πλήρης συντονισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: