Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η Αν Σινκλέρ έδιωξε από το σπίτι τον Ντομινίκ Στρος Καν σύμφωνα με το Closer

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

 
Τον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος Καν έδιωξε, τον περασμένο μήνα, από το σπίτι τους, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer.


Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό δεν επικαλείται πηγές για το δημοσίευμα το οποίο εμφανίστηκε στην διαδικτυακή του έκδοση.

Πηγή που πρόσκειται στον Στρος - Καν επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού λέγοντας ότι έγινε περίπου πριν από ένα μήνα και ότι ο Στρος - Καν διαμένει σε άλλο σπίτι στο Παρίσι.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος - Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε τον Μάιο του 2011 ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Το σκάνδαλο υποχρέωσε τον Στρος - Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ και γκρέμισε τις ελπίδες του να θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο και Μάιο του 2012 με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τελικά επικράτησε με τον Φρανσουά Ολάντ.

Το Closer αναφέρει ότι οι δύο έχουν πλέον χωριστές ζωές ύστερα από εβδομάδες εικασιών στα μίντια ότι η σχέση τους περνάει κρίση εν μέρει εξαιτίας της κατάθλιψης που έχει πάθει ο Στρος - Καν από το πλήγμα στην καριέρα του.

«Είναι σε κακή κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό» δήλωσε στο Reuters αυτό τον μήνα άνθρωπος που γνωρίζει τον Στρος - Καν.

«Είναι κυρίως μόνος του στο σπίτι, ενώ η Αν είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω λόγω της νέας της δουλειάς. Τον (Ντομινίκ) τον αποφεύγουν όλοι» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: