Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο «απασφαλισμένος» Πολύδωρας καρφώνει Σαμαρά και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Την έκπληξή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας στου εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επισκέφθηκαν, γιατί στο κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί προτείνουν την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.
Οπως τουλάχιστον επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψη της εκπροσώπων του στον κ. Πολύδωρα, ο πρόεδρος της Βουλής τους εξέφρασε «την έκπληξή του και κατ' ακολουθία την αντίρρησή του για τυχόν τροποποιήσεις του κανονισμού της Βουλής, χωρίς τη λειτουργία της Επίτροπής Κανονισμού και με αγνόηση του κοινοβουλευτικού όρου της επίτευξης της μέγιστης δυνατής συναίνεσης αν όχι ομοφωνίας».
Το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκε το γραφείο του κ. Πολύδωρα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό «να εκφράσει τη δυσφορία της από την αιφνιδιαστική και εκτός θεσμικών προβλέψεων, εξαγγελία των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να αλλάξουν τον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να προσαρμοστεί η άσκηση του νομοθετικού έργου και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: