Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Προκάλεσε στην Θράκη ο Τούρκος εθνικιστής και Γκρίζος Λύκος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Την περιοδεία του στην Θράκη ολοκληρώνει ο ηγέτης του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα εκδήλωσε και την... ταυτότητά του με το έμβλημα των ακραίων Γκρίζων Λύκων.
Κατά την περιοδεία του που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μεγάλο Δέρειο του Έβρου, ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων έκανε λόγο για Τούρκους στην Θράκη και... υποσχέθηκε την επίλυση των προβλημάτων του.
Εκτός από τον ίδιο ξεχώρισε και το αυτοκίνητό του το οποίο είχε πάνω το έμβλημα των Γκρίζων Λύκων ενώ βουλευτής του κόμματος του που τον συνόδευε και καθόταν στη θέση του συνοδηγού ακριβώς μπροστά του, χαιρέτησε με τον τρόπο των Γκρίζων Λύκων, τους κατοίκους του χωριού.
Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ ο ακροδεξιός ηγέτης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω πως η "τουρκική" μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».


Φωτογραφίες από thestival.gr και tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: