Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την νέα κυβέρνηση;

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την νέα κυβέρνηση;
Πρώτο τεστ … θετικό για τη νέα κυβέρνηση καθώς θετικά την αξιολογεί η πλειοψηφία των πολιτών με βάση έρευνα της Ελληνικής Δημοσκοπικής Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το 34,7% βλέπει με πολύ θετικό μάτι τη νέα κυβέρνηση κάτι που σαφώς και δημιουργεί την ανάλογη δυναμική σε σχέση με την αρνητική κατά 21,2% γνώμη των ψηφοφόρων.

Αδιάφορη στάση κρατά, ωστόσο, το 22,5% των ψηφοφόρων, ενώ ένα 7,5% θα περιμένει για λίγο χρονικό διάστημα να δει τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης προτού αποφασίσει.

Πρώτος σε αποδοχή ο Σαμαράς, ακολουθούν Χατζηδάκης και Κουβέλης

Πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών με ποσοστό 28,2% είναι ο Αντώνης Σαμαράς όσον αφορά τα πρόσωπα της κυβέρνησης για τα οποία εκφράζεται θετικά η κοινωνία.

Ακολουθεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης με 24,1% και ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με ποσοστό 16,7%. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στην 4η θέση με 10,1%.

Θετικά κρίνουν τη συμμετοχή ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ήθελαν και ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά κρίνει, εξάλλου, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη κυβέρνηση και μάλιστα με υψηλό ποσοστό, που φθάνει το 58,5%.

Την ίδια ώρα, σχεδόν 1 στους 5 πολίτες (17,7%) τονίζει ότι ήθελε να «δει» και τον Αλέξη Τσίπρα στο κυβερνητικό σχήμα, ενώ ένα ποσοστό 6,5% ήθελε άρωμα… Χρυσή Αυγής στην κυβέρνηση!

Ορθώς δεν χρησιμοποίηση προβεβλημένα στελέχη ο Βενιζέλος

Ορθή κρίνουν, τέλος, την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μη χρησιμοποιήσει προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση οι ερωτηθέντες.

Σε ποσοστό 64,8%, η απόφαση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ επικροτείται από τους πολίτες, με μόλις 3 στους 20 (16,3%) να διαφωνούν με την επιλογή του.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: