Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή: Έρχονται μηνύσεις για όσους μας συκοφαντούν

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας εναντίον μεταναστών η Χρυσή Αυγή και απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσπαθεί τώρα να αποτινάξει την εντύπωση ότι βρίσκεται πίσω από οργανωμένες επιθέσεις εναντίον μεταναστών.
Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει :
«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας. Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμιση».
Πολλά δημοσιεύματα συνέδεσαν, πράγματι, τη Χρυσή Αυγή με επιθέσεις εναντίον μεταναστών που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και δημοσιογράφοι ξένων εφημερίδων και ειδησεογραφικών πρακτορείων, σε ανταποκρίσεις τους από την Αθήνα, συνδέουν τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών με τη Χρυσή Αυγή. Με τα πρόσφατα γεγονότα της Πάτρας, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν βίαια με την αστυνομία -γεγονότα που ακολούθησαν τη στυγνή δολοφονία 30χρονου από αλλοδαπούς- εμπεδώθηκε η αίσθηση ότι το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου συνδέεται με τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: