Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Από «γαλάζιοι»… «Ανεξάρτητοι»

Πρώτη καταχώρηση: 30/05/2012
13:14Εκλογές 2012
Τα πρώην στελέχη της ΝΔ που μετέχουν στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή στηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος , έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Συγκεκριμένα ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι: «Συμμετοχή σε ψηφοδέλτια Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση θα έχουν ο Φίλιππος Τσαλίδης τ. βουλευτής Ν.Δ Ξάνθης και ο Κ. Χαραλαμπόπουλος τ. βουλευτής Ν.Δ Ιωαννίνων και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων. Αμφότεροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίου. Ακόμη στηρίζουν την εκλογική μάχη ο Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης τ. βουλευτής Λέσβου και ο Ν. Παπαδημάτος τ. βουλευτής Αχαϊας».
«Ακόμα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από στελέχη της Ν.Δ . Στην Κέρκυρα Ο Χρ. Ανθής (τ. Υπ. Τύπου της ΝΟΔΕ και πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων), στην Β Αθήνας ο Χρ. Πέππας γραμματέας ΔΑΚΕ Τράπεζας της Ελλάδας, στα Ιωάννινα ο Σπ. Μούλιας (στέλεχος πολιτικού τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ), στην Κεφαλονιά ο Γιώργος Τζωρτζάτος πρ. Πανελληνίου Συνδέσμου Μεταφορικών Εταιρειών» επισημαίνει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι: «Ακόμα από το Άρμα Πολιτών συμμετέχουν στην Β Αθήνας ο Εμμ. Παντελίδης (δημοσιογράφος) και στην ίδια περιφέρεια η Θεοδώρα Μπαζώρη ιδρυτικό στέλεχος ΔΗΚΚΙ, συνταξιούχος δασκάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: