Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τσίπρας: "Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η Εθνική Άμυνα"

Τσίπρας: "Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η Εθνική Άμυνα" : Συνάντηση στο Πεντάγωνο  με σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία και τον υπηρεσιακό Υπουργό Άμυνας , Φραγκούλη Φράγκο ,είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να

Συνάντηση στο Πεντάγωνο με σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία και τον υπηρεσιακό Υπουργό Άμυνας , Φραγκούλη Φράγκο ,είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Μετά την τρίωρη συνάντηση, ο κ.Τσίπρας δήλωσε: « η Εθνική Άμυνα ,η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας και της εθνικής ανεξαρτησίας αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Ενώ συμπλήρωσε : «βρισκόμαστε σε μια περίοδο μιας πολυδιάστατης κρίσης ,μιας οικονομικής κρίσης που παίρνει διαστάσεις εθνικού κινδύνου και δεν πρέπει να ολιγωρήσουμε».

Τέλος. επίθεση εξαπέλυσε στις τελευταίες κυβερνήσεις για την πολιτική που ακολούθησαν σε σχέση με τα εξοπλιστικά προγράμματα ενώ επέκρινε τις μισθολογικές περικοπές που έγιναν στους οπλίτες τονίζοντας: «η κατάσταση αυτή θα αλλάξει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: