Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κουβέλης: "Ζητάμε από τους πολίτες εντολή για λύση"

Κουβέλης: "Ζητάμε από τους πολίτες εντολή για λύση" : «Εμείς είπαμε από την αρχή όλη την αλήθεια. Να απαλλαγούμε βήμα -βήμα από το Μνημόνιο, να διασώσουμε μισθούς και συντάξεις, να κερδίσουμε τη μάχη του
«Εμείς είπαμε από την αρχή όλη την αλήθεια. Να απαλλαγούμε βήμα -βήμα από το Μνημόνιο, να διασώσουμε μισθούς και συντάξεις, να κερδίσουμε τη μάχη του ευρώ. Γι΄ αυτό τώρα ζητάμε από τους πολίτες εντολή για λύση» ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Κουβέλης, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Α. Ρουπακιώτη.

Ο κ. Κουβέλης άσκησε έντονη κριτική σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ . «Η αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα, η όξυνση της κρίσης που έφερε το μνημόνιο και οι παραλυτικές παρενέργειες της ακυβερνησίας έχουν καταστήσει γράμμα κενό τα προεκλογικά συνθήματα» των τριών κομμάτων» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ανέφερε επίσης σχετικά με τη στάση των αρχηγών των τριών συγκεκριμένων κομμάτων ότι «ο κ. Σαμαράς τώρα ανακαλύπτει ότι το Μνημόνιο δεν είναι αδιαπραγμάτευτο», «ο κ. Βενιζέλος από ζηλωτής του Μνημονίου, υποδύεται τον όψιμο αμφισβητία» και «ο κ. Τσίπρας από τη μονομερή καταγγελία, πέρασε στην επανεξέταση, ξαναγύρισε στην ακύρωση και τώρα αναζητεί φόρμουλα να κρύψει τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: