Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ιδρύθηκε νέο κόμμα με την ονομασία "Κοινωνία Αξιών"

Ιδρύθηκε νέο κόμμα με την ονομασία "Κοινωνία Αξιών" : Η Κοινωνία Αξιών έκανε χθες την ιδρυτική της διάσκεψη σε μια κατάμεστη αίθουσα με περίπου 800 άτομα στην Αίγλη Ζαππείου.Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και

Η Κοινωνία Αξιών έκανε χθες την ιδρυτική της διάσκεψη σε μια κατάμεστη αίθουσα με περίπου 800 άτομα στην Αίγλη Ζαππείου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και ιδρυτής του κόμματος Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος ψηφίσθηκε ομόφωνα από τα μέλη ως ο πρώτος πρόεδρος του νέου κόμματος.

Η ομιλία του συγκίνησε όλους για την αμεσότητα με την οποία εκφράστηκε και την ανθρώπινη διάσταση που κυριάρχησε στα λόγια του, σε μια σπάνια σύμπλευση πολιτικής, τεχνοκρατικού λόγου και ανθρωπιάς. Οι αξίες είναι αυτές που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ για να διαμορφώσουμε μια νέα πολιτική αντίληψη και μια νέα πρόταση, που να έχει ως στόχο τα αποτελέσματα των δράσεων μας για τη διέξοδο της χώρας από τη βαθιά πολιτική, κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε.

Το νεοϊδρυθέν κόμμα «Κοινωνία Αξιών» έρχεται να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για πολιτική με αξίες, για μια πολιτική που θα επενδύσει στο μέλλον και που θα έχει ως βασική της αρχή το εφικτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς όσο και η προσωρινή 25μελής Διοικούσα Επιτροπή εκλέχτηκαν από την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη παμψηφεί. Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή καλείται να οργανώσει κατάλληλα το κόμμα, για να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση και να το οδηγήσει σε Πανελλήνιο Συνέδριο μέσα σε πέντε (5) μήνες από σήμερα.

Πρόεδρος της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης ήταν ο πρύτανης του ΟΠΑ Ανδρέας Κιντής, ενώ τις εργασίες παρακολούθησαν προσωπικότητες από τον χώρο της παραγωγικής οικονομίας, τον επαγγελματικό και τον πανεπιστημιακό χώρο, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες.

Το νέο κόμμα δεν θα κατέβει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: