Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Οι μισθοφόροι της νέας λάσπης πρέπει να παραιτηθούν»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου

Σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για «εργολαβικό σκηνικό λάσπης», εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για έμμισθη σχέση υποψηφίου του κόμματος με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η εφημερίδα παρουσιάζει «ντοκουμέντο - βόμβα», όπως το χαρακτηρίζει, για χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσιογράφου που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Π. Καμμένου.

Πρόκειται για το δημοσιογράφο και υποψήφιο στην Ήπειρο, Βασίλη Χήτο, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 2012 έλαβε 30.000 ευρώ, ως αμοιβή, από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ.

«Το εργολαβικό σκηνικό της λάσπης των τελευταίων εβδομάδων, που έχει καταντήσει βιομηχανία συκοφαντίας σε βάρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, ξεδιπλώθηκε και αποκαλύφθηκε σήμερα. Το σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ,απέδειξε ότι αντί για πολιτικό λόγο, οι συγκυβερνώντες υπάλληλοι της Τρόϊκας, χρησιμοποιούν τον δημοσιογραφικό προπαγανδιστικά μηχανισμό τους, φτάνοντας στην απόλυτη κατάντια να κατασκευάζουν και να διοχετεύουν ακόμα και πλαστά έγγραφα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Η ηχηρή διάψευση με προσωπική του ανακοίνωση του Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Μπίκα,της βρωμιάς που στήθηκε σε βάρος του υποψηφίου μας στα Ιωάννινα δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου και των Ανεξάρτητων Ελλήνω, είναι η απόλυτη απάντηση στις αθλιότητες.

«Είναι θέμα του ίδιου Διευθυντή της εφημερίδας δημοσιογράφου Πάνου Αμυρά να αποφασίσει αν θα υποβάλει την παράιτησή του. Ο κ. Αμυράς,ο οποίος είναι ο διάδοχος στη διεύθυνση του Ε.Τ. του σημερινού Εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, που δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να κάνει σκέψεις περί συγκοινωνούντων δοχείων στη βιομηχανία της λάσπης, σε ότι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμός της και την εκτέλεσή της».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Καταγγέλλουμε και αυτή τη νέα προβοκάτσια σε βάρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, ζητάμε επιτέλους και τη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και φυσικά τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ,όσο και ο υποψήφιός μας Βασίλης Χήτος θα απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη, όπως στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει (όπως δήλωσε) και ο Διοικητής της ΕΥΠ που του πλαστογράφησαν υπογραφές και σφραγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: