Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τσίπρας: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν πανικοβληθεί-Θα μπουν στο χρονοντούλαπο

Πρόσκληση στους ψηφοφόρους που είναι αναποφάσιστοι και προβληματίζονται για την επιλογή τους, να ψηφίσουν χωρίς δισταγμό τον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει η πορεία του τόπου, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στα Γιάννενα.
Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου, λέγοντας ότι «ο πανικός τους είναι έκδηλος γιατί έχουν έναν και μόνο εφιάλτη, μια κυβέρνηση της αριστεράς» και πρόσθεσε ότι «ο ένας φοβάται μην και πάρουμε διερευνητική εντολή και ο άλλος αναμασά αστεία επιχειρήματα για να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Τους απαντάμε: ό,τι και να πείτε δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε».
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι «ο λαός με την ψήφο του θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς και θα σας στείλει και τους δύο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους οπαδούς και τα μέλη του κόμματος να δώσουν την εκλογική μάχη των τελευταίων ημερών πόρτα-πόρτα, φίλο-φίλο, γνωστό-γνωστό, ώστε «να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, ούτε σε αντιμνημονιακές σημαίες ευκαιρίας, ούτε σε ναζιστικές, εγκληματικές συμμορίες, όπως είναι η Χρυσή Αυγή».
Κάντε την οργή σας ψήφο για τη Δημοκρατία, ψήφο για την Αριστερά, είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα: Ή προχωράμε με το Μνημόνιο και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η ορμή της λαϊκής απαίτησης που θα εκφραστεί την Κυριακή στην κάλπη, η αποφασιστικότητα της μαζικής ψήφου ενάντια στο Μνημόνιο και τα κόμματά του, θα αναγκάσει τις άλλες αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν, δηλαδή «θα αναγκάσει την ηγεσία του ΚΚΕ να βγάλει τα παραμορφωτικά γυαλιά του απομονωτισμού και θα υπενθυμίσει στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ότι η εκλογική της βάση θέλει καταγγελία του Μνημονίου και όχι παιχνίδια με το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ».
Τέλος, ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να ακυρώσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της «Δωδώνης», που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξει ένα αυτοδιαχειριζόμενο - συνεταιριστικό σχήμα για τη «Δωδώνη», με τη συμμετοχή των παραγωγών αλλά και των εργαζόμενων της βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: