Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου : Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη η οποία θα κληθεί να απολογηθεί για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίου

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη η οποία θα κληθεί να απολογηθεί για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίου το οποίο κατέληξε στην ίδια μέσω της offshore Nobilis.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κα Σταμάτη αγόρασε το ακίνητο έναντι 1,1 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία αποτελούσαν προϊόν δωροδοκίας του πρώην υπουργού και η ίδια το γνώριζε.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, η κα Σταμάτη δεχόταν από το 1997 ποσά σε λογαριασμούς της από τον ξάδερφο του κ. Τσοχατζόπουλου Νίκο Ζήγρα, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει και ο αδερφός της κας Σταμάτη, Παναγιώτης, ο οποίος εμπλέκεται στην ανακαίνιση του νεοκλασικού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Μου στέρησε τον πατέρα μου» τονίζει η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Χθες, εξάλλου, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέα η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Η κόρη του πρώην υπουργού στο πολυσέλιδο υπόμνημα της αναφέρθηκε σε ένα οικογενειακό δράμα λόγω της σχέσης του κ. Τσοχατζόπουλου με την Βίκυ Σταμάτη και τόνισε ότι οι σχέσεις τους ήταν τυπικές.

Εκεί στηρίχθηκε και η ίδια για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με τις offshore εταιρείες μέσω των οποίων κινήθηκαν οι «μίζες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: