Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κουβέλης: "Δεν δηλώνουμε αδιάφοροι για την κυβερνητική εξουσία"

Κουβέλης: "Δεν δηλώνουμε αδιάφοροι για την κυβερνητική εξουσία" : «Δεν δηλώνουμε αδιάφοροι για την   κυβερνητική εξουσία και το  ενδεχόμενο ακυβερνησίας» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
«Δεν δηλώνουμε αδιάφοροι για την κυβερνητική εξουσία και το ενδεχόμενο ακυβερνησίας» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.


Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι πρόθεσή του είναι να προτείνει προγραμματική συμφωνία στις προοδευτικές δυνάμεις, γύρω από δύο βασικά σημεία : παραμονή της χώρας στο ευρώ και απαγκίστρωση από το Μνημόνιο.

«Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να γίνει είναι η άρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που γκρέμισε τους κατώτατους μισθούς» επισήμανε για τους στόχους μιας τέτοιας προοδευτικής διακυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής.

«Όταν έλεγα ότι έπρεπε να διεκδικηθεί η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής τότε υπήρχαν αντιδράσεις από Βενιζέλο και από άλλους. Σήμερα το θέτουν όλοι» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.


Ο κ. Κουβέλης ήταν κατηγορηματικός ότι «στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει το δικό της άλλοθι, δεν θα συμμετέχει». Διευκρίνισε πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στις προοδευτικές δυνάμεις εάν είχε τοποθετηθεί διαφορετικά για την πολιτική που άσκησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: