Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»;

          Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που εργολαβικά έχουν αναλάβει το ρόλο να ψέγουν το ΚΚΕ,ότι διαφωνεί ακόμα και όταν υπάρχει πλήρης ομοφωνία των υπολοίπων.
          Δεν είναι η πρώτη φορά που... «όλοι μαζί»ομονοούν και οι κομμουνιστές διατυπώνουν διαφορετική άποψη.Ενα παράδειγμα είναι η Συνθήκη του Μάαστριχτ,όταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ,όλοι μαζί,υποστήριζαν ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα και μεις αποκαλύπταμε ότι επιστρέφουμε στην εποχή των παγετώνων.
          Οι ίδιοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ,όλοι μαζί,χαρακτήριζαν τους κομμουνιστές «Λακεδαιμόνιους»,όταν έστηναν τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για την ΠΓΔΜ,από τα οποία προσπαθούν να απεμπλακούν ακόμα και σήμερα,είκοσι χρόνια μετά.
          Ακόμα,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ,όλοι μαζί,πανηγύρισαν με την εκλογή του Κλίντον στην Προεδρία των ΗΠΑ,μιλώντας για αλλαγή,που οι δογματικοί του ΚΚΕ δεν μπορούν να αντιληφθούν,και έκαναν τους εμβρόντητους όταν ο Κλίντον βομβάρδιζε τη Σερβία.
          Οταν στον πόλεμο κατά του Ιράκ,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ,όλοι μαζί,διαπίστωναν τιμωρία του Σαντάμ,αλλά δεν έβλεπαν τα πετρέλαια;
          Αλλά και τώρα τελευταία στα χρόνια του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ,όλοι μαζί,τότε που το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι λόγω της κρίσης πάμε σε ελεγχόμενη χρεοκοπία,μίλαγαν για κρίση χρέους και καζινο-καπιταλισμό.Τώρα όλοι αυτοί τι έχουν να πουν;
          Το... «όλοι μαζί»από μόνο του δεν έχει την παραμικρή σημασία.Το σημαντικό,εκείνο που έχει αξία και πρέπει να μένει,είναι αυτό που αποδεικνύεται στη ζωή.Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο.Ποιός κορόιδεψε,αποπροσανατόλισε και πήγε να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους και ποιός τους είπε την αλήθεια.
          Οι... «όλοι μαζί»προσπαθούν να τους χρησιμοποιήσουν,να τους χειραγωγήσουν,με στόχο να εξουδετερώσουν τις αντιδράσεις τους και ανεμπόδιστα να γκρεμίσουν κάθε λαίκή κατάκτηση και δικαίωμα.
          Το ΚΚΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον εργαζόμενο,τον επαγγελματία,τους νέους και τις νέες,να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι απλά οι πρωταγωνιστές της κοινωνικής εξέλιξης,αλλά με τους αγώνες τους γίνονται και οι σεναριογράφοι.
          Οι κομμουνιστές,μελετούν,αναλύουν,προβληματίζονται και αποφασίζουν με κριτήριο τις ανάγκες και τα συμφέροντα των εργαζομένων.Δεν στηρίχτηκαν,δεν στηρίζονται και δεν πρόκειται να στηριχτούν ποτέ στον εφήμερο εντυπωσιασμό.Και από τη στιγμή που καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα,αυτό θα βγουν και θα πουν και δημόσια χωρίς να έχουν το μυαλό τους στην κάλπη.Χωρίς στρογγυλέματα και περικοκλάδες.Χωρίς αοριστίες και διασταλτικές ερμηνείες.Αυτοί είμαστε και πρέπει να μας δείχνετε εμπιστοσύνη.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε σύντροφοι στις αναλύσεις σας. Μας ενδιαφέρει όμως και το μετά. Ασφαλώς και υπάρχουν διαφορές με τα άλλα κόμματα της αριστεράς και τις αριστερές ομαδούλες. Την πολιτική των προγραμματικών συμφωνιών γιατί την απορρίπτετε; Το σπίτι μας καίγεται και είμαστε όλοι μέσα και εσείς. Δεν πρέπει να σβήσουμε πρώτα τη φωτιά και μετά να οργανώσουμε τη διαχείρισή του. Αν δεν βοηθήσουμε όλοι να σβήσει η φωτιά θα καούμε όλοι μας. Και τότε δεν υπάρχει κανείς για διαφωνήσετε μαζί του. Ούτε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος χανεται και σεις τι κανει ο Συριζα.Για να γελανε στο πασοκ και τη νδ.Ευγε

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός τώρα χρειάζεται την αριστερά. αλλά τη θέλει μονιασμένη.Για να πάρει και τις 50 έδρες του νόμου Παυλόπουλου πριμ.

Ανώνυμος είπε...

Συνεργασία και με τον Κουβέλη που ερωτροπεί με τους πασόκους που τάχα διαφωνούν;

Ανώνυμος είπε...

Συνεργασία και με τον διάβολο, φίλε μου, αρκεί να διώξουμε το μνημόνιο

Ανώνυμος είπε...

Στο δήμο κατεβήκατε χωριστά κι αυτό που καταφέρατε ήταν να βγάλετε από ένα. Και το χειρότερο βγήκε δήμαρχος ο σκληρός μνημονιακός βλαχογιάννης. από λάθη καλά πάνε.