Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Αγριεύει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας , τα χιόνια στα ορεινά και τις ισχυρές καταιγίδες ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων την Τρίτη το βράδυ ενδέχεται να χιονίσει ακόμα και στην Αττική.
Βροχερό...θα είναι το πέταμα του χαρταετού καθώς σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ την Καθαρά Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές και κατά τόπους καταιγίδες ενώ οι άνεμοι στα πελάγη τα φτάσουν εως τα 8 μποφόρ δυσκολεύοντας την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.
Για την Τρίτη προβλέπονται παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ανατολικής νησιωτικής χώρας.
Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν μέχρι το μεσημέρι τα 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση ενώ οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα με παγετό κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: