Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι βόλτες του Γιώργου Παπανδρέου με το κανό στη Σκιάθο !

Οι βόλτες του Γιώργου Παπανδρέου με το κανό στη Σκιάθο !

19-2-2012

Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στην κρισιμότερη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής της ιστορίας καθώς αύριο θα κριθεί αν θα της επιτραπεί να λάβει τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ ή θα μπει σε πορεία πτώχευσης.

Ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται όμως, από χθες στη Σκιάθο όπου έφτασε με ψαροκάικο μόνος του συνοδευόμενος από δύο άτομα της προσωπικής του φρουράς.
Ο κ. Παπανδρέου, όπως αναφέρει το parapolitika.gr διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού και σήμερα το πρωί επιδόθηκε σε ένα από τα πιο αγαπημένα του αθλήματα: Κάνει κανό στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.
Πριν φύγει για από την Αθήνα είχε φροντίσει να καταθέσει μια ακόμη πρότασή του από αυτές που δημιουργούν... αίσθηση.
Με δεδομένη την επιμονή του να διεξαχθεί η ανάδειξη του αντικαταστάτη του με προσφυγή στη βάση του ΠΑΣΟΚ και όταν του επισημάνθηκαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες, αντιπρότεινε να γίνει η ψηφοφορία με SMS.
Αρχικά η πρόταση αυτή εκλήφθηκε από τους συνομιλητές του ως διάθεση χιούμορ αλλά ο κ. Παπανδρέου τους κατέστησε σαφές ότι σοβαρολογούσε και μάλιστα ζήτησε να γίνει η σχετική μελέτη για το όλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: