Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΚΑΤΑΝΤΙΑ:ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.



Ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη του στις 12/01/2012, δήλωσε ότι καταργούνται οι 15 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες του Υπουργείου του. Μεταξύ αυτών και η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που θα ενσωματωθεί στην Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας.
Οι Θλιβεροί Κυβερνητικοί Φωστήρες, συνεχίζουν να κάνουν «ασκήσεις επί χάρτου ..» στις πλάτες των Nησιωτών. Συνεχίζουν απτόητοι την υποβάθμιση και απαξίωση των Νησιωτικών Συμπλεγμάτων του Αιγαίου και των κάτοικων τους.
Μετά την εδώ και χρόνια κατάργηση του Υπουργείου Αιγαίου, λες και είχαν εκλείψει οι λόγοι της δημιουργίας του, η Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, καταργεί ακόμα και το ανεπαρκές υποκατάστατο του, την Γενική Γραμματεία Αιγαίου.

Αντί να επανιδρύσουν το Υπουργείο Αιγαίου, στην τόσο ευαίσθητη αυτή περιοχή, για να προωθήσουν καλύτερα τα εθνικά και τοπικά θέματα, ή έστω να δημιουργήσουν ένα Αυτοτελές Υπουργείο Ναυτιλίας και να ενισχύσουν την υφιστάμενη Γενική Γραμματεία Αιγαίου, αυτοί την καταργούν, με την δικαιολογία των οικονομιών κλίμακας που έχουν δεσμευτεί, στα μνημόνια, να κάνουν. Και όχι μόνον αυτό, αλλά πανηγυρίζουν και επαίρονται για τα ..χάλια τους.
Ο Χρυσοχοΐδης, Υπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (τρομάρα του), σε διατεταγμένη υπηρεσία, προχωρεί στην κατεδάφιση κάθε Κρατικής Δομής και Υπηρεσίας που, ανεξάρτητα από την αναγκαιότητα ή όχι της ύπαρξης της, προωθεί την Συγκεντροποίηση της Εξουσίας, και επομένως κάνει ευκολότερο τον έλεγχο της. Στόχος κύριος βέβαια, είναι η διευκόλυνση και παραπέρα προώθηση της Fast Track πολιτικής ξεπουλήματος των Νησιωτικών περιοχών.
Οι κροκοδείλιες διακηρύξεις τους περί Νησιωτικότητας, Εθνικού Συμφέροντος, Αυτόνομης Ανάπτυξης, Προστασίας του Περιβάλλοντος κλπ, κλπ, δεν είναι παρά κούφια λόγια, λεκτικές εξάρσεις, και μπαρούφες, από στόματα Κοινών Δωσίλογων και Πρακτορίσκων Ξένων Συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: