Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν
 
Πέρασαν αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που η Αθήνα αλλά και άλλες πόλεις της χώρας… σηκώθηκαν στο πόδι, προκειμένου να εξωτερικεύσουν την εθνική αγανάκτηση της κοινωνίας…
για τη διολίσθηση της πορείας της χώρας, σε ένα μίζερο παρόν και ένα σκοτεινό μέλλον.
Το κίνημα των Αγανακτισμένων, που κακοποιήθηκε ρητορικά και λοιδορήθηκε, προχώρησε σε υποστολή της σημαίας της αντίστασης το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο, το Σύνταγμα και οι άλλες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη τη χώρα, δεν είχαν… περίσσευμα κίνησης, ούτε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Η κοινωνική ειρήνη που ακολούθησε ωστόσο, δεν οδήγησε σε αποτέλεσμα. Και σίγουρα δεν οδήγησε σε εμπνευσμένες και οραματικές πολιτικές από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και από εκείνη του Λουκά Παπαδήμου που τη διαδέχτηκε.
Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερο σημείο σε σχέση με το που ήμασταν πριν από έξι μήνες. Και, καθώς η κατάσταση χειροτερεύει, με την κυβέρνηση Παπαδήμου να ετοιμάζεται να υλοποιήσει τις πιο σκληρές απαιτήσεις της τρόικας, που οδηγούν σε αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού της χώρας, οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν.
Το «εθνικό ραντεβού», σύμφωνα με το statesmen.gr έχει προσδιοριστεί για το απόγευμα της Κυριακής, στο Σύνταγμα και σε άλλες κεντρικές πλατείες πόλεων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: