Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ



Η Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Καρατζαφέρη εντείνει την επίθεση της ενάντια στο λαό.
Μαζί με τη ΔΕΗ απειλούν με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τα νοικοκυριά που δεν έχουν να πληρώσει το χαράτσι  ή αρνούνται να υποκύψουν στον εκβιασμό τους.
Η λαϊκή αγανάκτηση σε όλη τη χώρα δυναμώνει. Τα συνεργεία της ΔΕΗ, που επιχειρούν να κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν πληρώσει, συναντούν την οργανωμένη λαϊκή αντίδραση και αποχωρούν. Στην Αττική, τη Μακεδονία, στη Στερεά, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στα νησιά η διαμαρτυρία μεγαλώνει.
Στη Πετρούπολη ο Δήμος κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και μέχρι 30/4 η ΔΕΗ δεν μπορεί να προχωρήσει σε διακοπές. Ο Δήμος Νάξου προσφεύγει σε ασφαλιστικά μέτρα υπερασπιζόμενος τους δημότες του.
Για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους αγρότες, τη νεολαία, τη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας, τους ανέργους, δεν υπάρχει άλλη λύση, από την ανυπακοή στις εντολές του μαύρου μετώπου.
Σηκώνουμε το ανάστημα μας και αγωνιζόμαστε  τα εκατοντάδες απλήρωτα χαράτσια στο νησί μας σήμερα, να γίνουν χιλιάδες αύριο.
Δεν έχουμε να πληρώσουμε, δεν θέλουμε να πληρώσουμε.
Οργανώνουμε τον αγώνα μας. Παντού επιτροπές για να μην  επιτρέψουμε σε κανέναν να κόψει το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη, για να μην περάσει η τρομοκρατία.
Κανείς δεν μπορεί μόνος του. Ολοι  μαζί, με τον αγώνα μας μπορούμε.


Ολοι στη συγκέντρωση στην αίθουσα του «Αρχίλοχου»
την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 ώρα 11.00.
Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό. Κανείς δεν μπορεί να το κόψει από κανένα. Απαντάμε στον εκβιασμό:


    ž ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

        ž ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

            ž ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: