Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!!
          Κάθε απόπειρα διακοπής του ρεύματος από την ΔΕΗ σε συμπολίτες μας,πρέπει να βρεί μπροστά της ένα ανθρώπινο τείχος αποφασισμένο για όλα.
          Πρέπει να προσκρούσει στην αποφασιστική επέμβαση όχι μόνο των μελών της Λαικής Επιτροπής,όχι μόνο των συμπολιτών μας που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι,αλλά κάθε χωριό,κάθε γειτονιά,κάθε επαγγελματίας,κάθε συμπολίτης μας πρέπει να ξεσηκωθεί και να δείξει την αλληλεγγύη στον φίλο του,στον γείτονά του,στον συντοπίτη του,στον συμπατριώτη του,στον συνάνθρωπό του.
          Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες.Καμιά λαϊκή οικογένεια δεν πρέπει να μείνει αβοήθητη.Σήμερα είναι κάποιοι,αύριο κάποιοι άλλοι.Τα απάνθρωπα και αντιλαικά μέτρα δεν έχουν τελειωμό.
          Ο φόβος,ο οίκτος,το λυπητερό βλέμμα,η συμπόνοια στο «επίπεδο της κοινωνικής κριτικής»,τα σιγοψιθυρίσματα της γειτονιάς,δεν πρέπει να είναι στάση ζωής απέναντι σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν την αγριότητα μιας ανάλγητης πολιτικής.Δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας.Κανένας «νόμος» δεν πρέπει να μας κάνει να την χάσουμε.
          Ολοι όσοι βρεθήκαμε στην αίθουσα του Αρχιλόχου-όταν έγινε η συγκέντρωση για το χαράτσι-και άλλοι τόσοι και ακόμα περισσότεροι θα πρέπει να βρισκόμαστε έξω από κάθε σπίτι συμπολίτη μας που θα κινδυνεύει με τη διακοπή ρεύματος.
Για το σκοπό αυτό την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11.οο στην αίθουσα του Αρχίλοχου η Λαϊκή Επιτροπή Πάρου διοργανώνει συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωση και την καλύτερη οργάνωση της αντίδρασης από δω και πέρα.Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
          Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου -ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Καρατζαφέρης - πρέπει να πληρώσει ακριβά την επίδειξη θράσους και ξεδιάντροπης απανθρωπιάς.Πρέπει να διαπιστώσει πόσο μικρή είναι μπροστά στη λαϊκή αποφασιστικότητα,δράση και αλληλεγγύη.
Η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού της κοινωνίας.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ
23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: