Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή για χιλιάδες νέους! Αντίο Ελλάδα

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Εισιτήριο χωρίς επιστροφή για χιλιάδες νέους! Αντίο Ελλάδα
Με τις βαλίτσες τους έτοιμες και το εισιτήριο ανά χείρας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για μία καλύτερη ζωή μακριά από την Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας.
Εμπειρίες Ελλήνων που εργάζονται στο εξωτερικό
Είναι τα «παιδιά της κρίσης» που αποτελούν το νέο κύμα Ελλήνων μεταναστών. Νέοι που βλέποντας ότι τα όνειρά τους δεν έχουν χώρο να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, παίρνουν την απόφαση να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού, ακόμη και στην άλλη άκρη της Γης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή... πνευματικού κεφαλαίου προς χώρες που βρίσκονται πιο μακριά από την κρίση.
Η ζωή στη μακρινή Αυστραλία

Η εικόνα είναι γνώριμη για τη χώρα μας, αφού θυμίζει τις δεκαετίες του '50 και του '60 με την αθρόα μετανάστευση των Ελλήνων. Σήμερα, χιλιάδες νέοι ακολουθούν τα βήματα των παππούδων ή των μπαμπάδων τους και εγκαταλείπουν την Ελλάδα για να χτίσουν μία ζωή μακριά από την κρίση.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Ελλάδα είναι η ραγδαία αύξηση ιδίως των νέων που αποφασίζουν μέσω Διαδικτύου να συμπληρώσουν ένα ευρωπαϊκό βιογραφικό, προκειμένου να αναζητήσουν δουλειά σε χώρες του εξωτερικού.
Της... μόδας το ευρωπαϊκό βιογραφικό
Ποια είναι όμως τα πρώτα βήματα που θα πρέπει να κάνει κάποιος που αποφασίζει να φύγει από την Ελλάδα και να βρει δουλειά στο εξωτερικό;
Οδηγίες προς... ναυτιλλομένους

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: