Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εικόνα που κάνει το γύρο του κόσμου. Φωτιά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Εικόνα που κάνει το γύρο του κόσμου. Φωτιά στον Άγνωστο Στρατιώτη
Απίστευτες εικόνες αυτήν την στιγμή μπροστά από την Βουλή. Μόλις λαμπάδιασε το φυλάκιο που βρίσκεται στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η απίστευτη εικόνα με την συγκεκριμένη φωτιά κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία είχε οπισθοχωρήσει, με αποτέλεσμα να μπορέσουν εκατοντάδες κόσμου να φτάσουν την προεδρική φρουρά.

Τα ίδια άτομα είχαν νωρίτερα πετάξει μολότοφ στον προαύλιο χώρο της Βουλής αλλά και σε άνδρες των ΜΑΤ, ένας από τους οποίους λαμπάδιασε...
Σοβαρά επεισόδια σε δύο μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε ομάδες νεαρών διαδηλωτών, κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ. Το πρώτο μέτωπο, όπου έχει γίνει εκτεταμένη ρίψη χημικών, είναι στην πλατεία Συντάγματος και το δεύτερο στην Ακαδημίας, όπου έχουν σπάσει μάρμαρα και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους. Φωτιά έχει πιάσει το φυλάκιο του Άγνωστου Σρατιώτη. Η σημερινή συγκέντρωση υπολογίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Ένταση επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη, καθώς πετροπόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στην περιοχή γύρω από το πρώην κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Οι διαδηλωτές έχουν στήσει οδοφράγματα από φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων.
Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Επεισόδια




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: