Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Λιάνα, η φρατζόλα με το γάλα, η «παπάρα»

Με μια μπλε σακούλα που είχε μέσα μία φρατζόλα ψωμι και ένα δίλιτρο μπουκάλι γάλα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής η Λιανα Κανέλλη.

Ο Ευάγγελος Αργύρης που ήταν προεδρεύων γούρλωσε τα ματιά και της είπε «τι είναι αυτά κ. Κανέλλη; Τι κάνουμε εδω; Εγώ δηλαδή να φέρω και εγώ κοτόπουλα»;

«Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. Αυτό το γάλα έχει 2 ευρώ και το ψωμί 0,60.   Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι’ αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι’ αυτά. Και μη μου πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ Βουλής γιατί θυμάμαι τον Στέφανο Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά».

Επειδή από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν αντιδράσεις η κ.Κανέλλη πρόσθεσε «Στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα»

«Δεν είναι εικόνα αυτη πάρτε τα αυτά από το βήμα» επέμεινε ο κ.Αργύρης. «Θα τα καταθέσω στα πρακτικά», απάντησε η κ. Κανέλλη.
«Να πάρετε το ψωμί και το γάλα της»,  απάντησε ο προεδρεύων, «δεν κατατίθενται αντικείμενα στα πρακτικά».

Και μέσα σε όλα αυτά η κ. Κανέλλη απευθυνόμενη στον Παντελή Οικονόμου του είπε «Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό - ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή του  Βουλγαροκτόνου».

Πάντως λιγο αργότερα ανέβηκε στο βήμα ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη
«Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.  Είδα αυτή την κυρία που ήρθε από την Εκάλη και πήρε αυτό το ψωμί από το Βενέτη στην Τατοίου.  Αν τα έκανα εγώ αυτά θα άκουγα το βράδυ ο μπουμπούκος ο λαικιστής…  Η χώρα έχει χάσει κάθε έννοια σοβαρότητας».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: