Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

 

Οχι στις απολύσεις και την Εργασιακή Εφεδρεία

Κλιμακώνεται η επίθεση της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα μισθωτών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.
Η εργασιακή εφεδρεία δηλαδή οι απολύσεις στο δημόσιο που εμπνεύστηκε η Ν.Δ. και υλοποιεί το ΠΑΣΟΚ, με τη συμφωνία του «λαγού» Καρατζαφέρη, θα διογκώσει παραπέρα την ανεργία και θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλο το λαό γιατί αυτός θα πληρώσει τις ελλείψεις που θα δημιουργηθούν στις κοινωνικές παροχές και υποδομές.
 Στην πρώτη γραμμή των απολύσεων βρίσκονται οι Δημοτικοί υπάλληλοι από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς αλλά και από την καθαριότητα . Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ,
Ø  Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να μην επιτρέψουν να εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία, να αποτραπούν οι απολύσεις, να μην κλείσει ή αποδυναμωθεί καμιά δημοτική υπηρεσία, ίδρυμα ή επιχείρηση .
Ø  Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους να βρεθούμε μαζί στους Αγώνες για το δικαίωμα στην σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα.
Ø  Η Δημοτική Αρχή να επιστρέψει σαν απαράδεκτη κάθε εγκύκλιο και να μην υλοποιήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια Στον πόλεμο που κήρυξε η πλουτοκρατία, με τα πολιτικά στηρίγματα της, απαντούμε με ενίσχυση του άλλου πόλου της λαϊκής εξουσίας.
ΠΑΡΟΣ  28/09/11

Δεν υπάρχουν σχόλια: